|

Ozan Tufan Beşiktaş'ı istiyor

Fenerbahçe'de sportif direktör Comolli'nin Ozan Tufan için Birleşik Arap Emrilikleri ekipleriyle görüşmeler bulunduğu ancak 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'a gitmek istediği öğrenildi.

Haber Merkezi
09:50 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:15 - 13/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Ozan Tufan Fenerbahçe formasıyla çıktığı 98 maçta 9 gol atarken 8 de asist kaydetti.
Ozan Tufan Fenerbahçe formasıyla çıktığı 98 maçta 9 gol atarken 8 de asist kaydetti.

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ile yollar ayrılıyor. Sportif direktör Damien Comolli, genç futbolcunun transferi için Birleşik Arap Emirlikleri takımlarıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Ozan kariyerini Türkiye’de ya da Avrupa’da sürdürmek isterken, bu nedenle Arap yarımadasından gelen teklifleri sıcak bakmıyor. Yönetim 23 yaşındaki futbolcu konusunda da büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, takımda düşünülmeyen Ozan’ın ise Beşiktaş’a gitmek istediği öğrenildi. Ozan Tufan’ın menajerinin Beşiktaş ile görüştüğü, bonservisini bedelsiz alması halinde devre arasında siyah-beyazlı takımın yolunu tutabileceği öğrenildi.

Ozan yeniden teknik direktör Şenol Güneş ile çalışmak isterken, Beşiktaş genç futbolcu için transfer döneminde Fenerbahçe'ye takas teklifinde bulunmuş, ancak kabul edilmemişti.


Dirar ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe’de teknik heyetin kadroda düşünmediği Faslı oyuncu Dirar ile yollar ayrılıyor. Sportif direktör Damien Comolli, Dirar için Birleşik Arap Emirlikleri’nden bazı kulüplerle temas halinde olduğu öğrenildi. Faslı oyuncu için görüşmeler devam ederken, bu ülkede 2 Ekim’de sona erecek transfer sezonu öncesinde Fenerbahçe Dirar’ı iyi bir bonservis bedeliyle satmayı planlıyor. Dirar, lisansı dondurulan Kameni’de olduğu gibi A takımla idmanlara çıkmaya devam edecek, ancak maç kadrosunda yer almayacak. Faslı oyuncu kadro dışında tutulması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, “Bu kararı anlamakta zorluk yaşıyorum” ifadelerini kullandı.




Volkan Demirel defteri kapanıyor

Sarı-lacivertli takımda tecrübeli kaleci Volkan Demirel defteri kapanıyor. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek tecrübeli kaleciyle yönetim yeni sözleşme yapmayı düşünmüyor. Yönetim gelecek sezon kaleyi Berke Özer ile Harun Tekin’e emanet etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli yönetimin yeni sezonda kalede Harun Tekin-Berke Özer ikilisiyle devam etme kararında olduğu öğrenildi. Yönetimin tecrübeli kaleci Volkan Demirel’e ise kulüp içinde bir görev vermeyi planladığı belirtildi.


#Ozan Tufan
#Fenerbahçe
6 yıl önce
default-profile-img