|

Özkan Sümer: Burak'la oturup konuşacağız

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, ayrılık yönünde sinyal veren Burak Yılmaz ile ilgili olarak, “Dıştaki bir kısım etkiler ve olaylardan çıkardığı bir sonuçla konuşuyor. Burak’la ciddi ciddi konuşmak lazım” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:03 - 2/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Sümer, Burak Yılmaz’ın transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Sümer, Burak Yılmaz’ın transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bordo-mavili takımda altyapıdan yetişen oyuncular, kulüp adına başlatılan yardım kampanyası ve Burak Yılmaz’ın transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz’ın Antalyaspor maçı sonrası “Belki de artık gitme zamanım geldi” şeklindeki açıklamalarını değerlendiren Sümer, “Burak’la konuşmak gerekir. Bu konudaki bir takım izlenimlerini dile getiriyor. Burak ile bu konuda resmi olarak bir belirleme yok. Dıştaki bir kısım etkiler ve olaylardan çıkardığı bir sonuçla konuşuyor. Burak ile ciddi ciddi konuşmak lazım. Burak’ın kendi yaklaşımına uygun hem kulübün bu konuda yararına uygun müşterek bir karara olayı taşımak lazım. Şu ana kadar böyle bir görüşme ve temas olmadı” ifadelerini kullandı.

"Uğrucan'ı istediler vermedik"

Antalyaspor maçında sergilediği performansla büyük bir beğeni kazanan kaleci Uğurcan’ın performansını değerlendiren Sümer, “Uğurcan bizim daha önceki görevimiz sırasında dahil ettiğimiz bir kardeşimiz. Küçük yaşına rağmen almak isteyen kulüpler vardı, vermedik. Onunla ilgili onu çalıştıran antrenörlerle konuştuğumda her birinin bu yönde iyi bir kaleci olma yönünde işaretleri taşıdığını görüyoruz. Son maçta gördüğümüzde öz güven olarak çok ciddi problemleri yok. Teknik becerisi yani sadece elle değil, top tekniğinde de iyi. Gelişmesiyle, gelişeceğine de inanıyoruz. Onur’un da ona çok katkısı olduğunu düşünüyorum” dedi.

"Altyapı daha iyi değerlendirilecek"

Sportif başarıya yapılacak olan yatırımın çok önemli olduğunu vurgulayan Özkan Sümer, “Bunun için de bir oyuncunun kariyerine değil Trabzonspor’un hem mevcut durumunu iyi bilmemiz hem bize göre uygunluk değerine göre karar vermemiz, maliyetinin uygunluğu da söz konusu. Böyle oyuncular katacağız. Bu yönde kendi kaynaklarımızdan da bir tamamlamanın iyi bir sonuç vereceği umudunu taşıyoruz. Altyapıyı daha iyi değerlendireceğiz” diye konuştu.

  • TS Club’ların çehresi değişiyor
  • Trabzonspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club’larda değişim yaşanacak. Kulüpten yapılan açıklamada TS Club’ların çağdaş, güne uygun, taraftarların beğenisini kazanacak hale dönüştürmek için gerekirse ismi dahil her alanda değişim yapılacağı açıklandı. TS Club Koordinatörü Yalçın Orhan da “Hem mağazacılık anlayışı bağlamında hem de ürün çeşitliliği, tasarım ve kalitesi konusunda çıtayı yükseltmemiz lazım” dedi.
Kasımpaşa biletleri satışta

Trabzonspor’un ligin 32. haftasında Kasımpaşa ile kendi sahasında oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları 25 TL ile 425 TL arasında değişiyor.

#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce