|

Persie'den Oğuzhan açıklaması: Sahada olan sahada kalır

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie, pazar günü Beşiktaş'la oynanacak derbide daha önce gerginlik yaşadığı Oğuzhan Özyakup'a bir tavır takınmayacağını ifade etti.

Yeni Şafak
11:12 - 6/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:40 - 6/05/2017 Cumartesi
Diğer
Van Persie, gol sevincini maçta gerginlik yaşadığı Oğuzhan Özyakup'a bakarak yaşamıştı.
Van Persie, gol sevincini maçta gerginlik yaşadığı Oğuzhan Özyakup'a bakarak yaşamıştı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Arena'da oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasına Arsenal'den birbirlerini tanıyan Van Persie ile Oğuzhan Özyakup'un gerginliği damga vurmuştu. Derbide Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü kaydeden Van Persie, gol sevincini maçta gerginlik yaşadığı Oğuzhan Özyakup'a nispet yaparak yaşamıştı.

Maç sonu Oğuzhan, Van Persie ile olan arkadaşlığının sona erdiğini ifade ederken, Hollandalı yıldız ise gerginliği siyah-beyazlı oyuncunun başlattığını fakat konunun kendisi için kapandığını belirtmişti.

Tüm bu yaşananların ardından yarın oynanacak derbi öncesi gözler bu ikiliye çevrildi.


"Hiç kimseyle sorunum yok"

Habertürk'te yer alan habere göre; Robin van Persie’ye Samandıra’da arkadaşları nasıl bir tavır takınacağını sorarken “Uçan Hollandalı” bu konuyla ilgili “Sahada olan sahada kalır. Benim hiç kimseyle bir sorunum yok. Ben yine sahaya çıkıp elimden geleni yapacağım. Futbol dışındaki konular beni ilgilendirmiyor” gibi ifadeler kullandı.

Oğuzhan’a karşı bir tavır takınmayacağının altını çizen Van Persie, bu tarz tartışmaların içinde yer almaktan da mutlu olmadığını belirtti.




#Robin Van Persie
#Fenerbahçe
#Oğuzhan Özyakup
#Beşiktaş
7 yıl önce