|

Fikret Orman: Provokasyona gelmemeliyiz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme ilişkin kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu. Tartil edilen derbideki olayların herkesi çok üzdüğünü ifade eden Orman, "Fenerbahçe ile 100 yılı aşan bir dostluğumuz var. Yönetimler gelir, geçer" dedi. Bugün oynanacak Yeni Malatyaspor maçında taraftarı hiçbir provokasyona gelmemesi konusunda uyaran Orman, Beşiktaş'ın hazırlık maçı yapacağı sürpriz takımı da açıkladı.

Yeni Şafak ve
16:29 - 22/04/2018 Pazar
Güncelleme: 17:29 - 22/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman merak edilen sorulara cevap verdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman merak edilen sorulara cevap verdi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe maçıyla ilgili mesajlar verdi.

Orman'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Perşembe günü olanlar herkesi üzdü"
  • "Son 5 haftaya girdik. İki tane rakibimiz maçlarını oynadı bu hafta. Biz bugün oynayacağız. Çok keyifli bir lig oluyor. Herkese güzel bir lig seyrettirmemiz lazım. Biz mutluluktan beslenen bir camiayız. Perşembe günü olanlar herkesi üzdü.O maçta olanlar, orada kaldı. Bunu fazla dillendirmeye ve farklı bir platforma Beşiktaş'ın çekilmesine müsaade etmemek lazım."


"Fenerbahçe ile 100 yılı aşan bir dostluğumuz var"
  • "Bugün önemli bir maçımız var"Biz seviyeyi yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. Biz 'Efendi Beşiktaş'ız. Bugün takımımızı destekleyeceğiz, hiçbir takıma küfür etmeyeceğiz. Fenerbahçe ile 100 yılı aşan bir dostluğumuz var. Yönetimler gelir, geçer. Efendi Beşiktaş olarak, bugün destekleyerek kazanacağız, o inançtayız. Bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Biz Efendi Beşiktaşız. Maçta hiçbir provokasyona gelmemeliyiz.


"Divan'ı olağanüstü toplantıya davet edeceğiz"

  • "Beşiktaş'ın haklarını savunan bir yönetim kurulu var. Kötü bizim örneğimiz olamaz.
  • Bir karar aldık, önümüzdeki hafta perşembe günü Divan'ı olağanüstü toplantıya davet edeceğiz."
"Karabağ ile maç yapacağız"
  • "Karabağ ile Azerbaycan'da bir maç yapacağız. Bazı sanatçılarımızı da götüreceğiz. 'iki ülke bir millet' felsefesi hallinde hareket eden bir ülke. Takımı inşallah oraya götüreceğiz. Karabağ ile Olimpiyat Stadı'nda maç yapacağız. Orada büyük bir taraftarımız var."

"Biz olayı sahaya çekmeye çalışıyoruz"
  • "Bizim işimiz taraftarımıza, sporumuza iyi bir şeyler sunmaktır. Buna devam edeceğiz. Biz olayı sahaya çekmeye çalışıyoruz. Sahada böyle şeyler olunca üzülüyoruz ama pansuman yapacağız."

#Beşiktaş
#Fikret Orman
6 yıl önce