|

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın alacağı puanı açıkladı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Karabükspor maçını değerlendirdi. Dilmen, 2-0'ın tehlikeli skor olduğunu ancak bu durumun bu maç için geçerli olmadığını söyledi. Tecrübeli futbol adamı ayrıca Beşiktaş'ın yoğun fikstürden alacağı puanı da açıkladı.

Yeni Şafak
19:51 - 10/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:57 - 10/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Karabükspor maçını değerlendirdi. İşte Dilmen'in açıklamalarından önce çıkanlar;


  • "Karabükspor kulüp olarak düşmüş, gelecek senenin takımını yapmış sanki. Beşiktaş 2 gol attı, minimum 4 tane gol pozisyonu buldu. 2-0'lar tehlikeli skorlardır, bu maç için geçerli değil. Bu maç 6'ya, 7'ye gider gibi gözüküyor. Tam Beşiktaşlılrın hayal ettiği bir 11. Bu 11'e Vida eklenebilir. Şenol hoca, Oğuzhan demoralize durumdayken, yine devam etti. 2. yarıda sarı kartı olduğu için Tolgay'ı alabilir belki. Beşiktaş'ta 15'in altında atan santraforu dövüyorlar. Negredo şu maçta bir hat-trick yapıp kafa olarak toparlayabilir. Bayern Münih maçları var. Fenerbahçe, Başakşehir maçları var. Güneş onları düşünüyordur. 25. haftaya kadar Galatasaray'ın 5 maçta 13 puan alacağını düşünüyorum."

#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce