|

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim tercihini yapmış

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen'in Fatih Terim'in kadro tercihiyle ilgili açıklamaları dikkat çekti.

Yeni Şafak
22:23 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 22:29 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Bursaspor'u 5-0 yendiği maçı yorumladı. Dilmen, sarı kırmızılıların şampiyonluk yarışı içinde net bir şekilde olduğunu söylerken Terim'in kadro tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Galatasaray geleneği bozmadı içerde 12. maçında 11. galibiyetini almak üzere. 3 puan daha alacaklar büyük bir mucize olmazsa. Bursaspor 10 kişi çünkü. Zaten 11'e 11'ken de Galatasaray çok üstündü. Kırmızı kart kararı da doğruydu. Türk Telekom stadıyla Kasımpaşa stadı arasında çok mesafe de yok. Ne oluyor da Galatasaray'ın performansı böyle değişiklik gösteriyor. Bugün çok daha coşkulu, istekli Galatasaray. Fatih Terim diyor ki benim birinci sağ bekim Linnes. Mariano ilk yarı en iyi 11'lere giriyordu, bana göre de öyle. Ancak Fatih Terim böyle bir karar verdi."
"Gomis doyumsuz bir oyuncu..."
  • "Spikerler derler ya doğru zamanda doğru yerde diye. Gomis de tam o tarzda bir oyuncu. İkinci olarak da doğru vuruşcu. Bunlar forvetler için önemli ama Gomis ayrıca bir de doyumsuz. Fatih Terim'in ilk 11'i artık bu. Değiştirmez Fatih hoca bunu. Belki Fernando sağlıklı bir şekilde dönerse tek değişiklik olur. Muhtemelen Karabük maçında da en az 45 dakika oynayacaktır. Maç 11'e 11 olsaydı da güç farkı çok net bir şekilde gözükürdü. Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olduğunu söyleyebilirim. Fatih Terim'in Tudor'dan sonra getirdiği farkı görüyoruz. Ayrıca Fatih Terim'de değişimi de görüyoruz. Fatih hoca sükunet içinde. Kaybettiği maçlarda da özeleştiri yapabiliyor. Bu gerin ortamda bu çok önemli."

#Galatasaray
#Bursaspor
6 yıl önce