|

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe bu takımla şampiyon olamaz

Fenerbahçe'nin Göztepe ile berabere kaldığı maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin bu takımla şampiyon olamayacağını iddia etti.

Yeni Şafak ve
10:24 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 11:03 - 13/08/2017 Pazar
Diğer
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Göztepe karşısındaki performansını yorumladı.
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Göztepe karşısındaki performansını yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in açılış haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.

İki tarafında galibiyeti kaçırmadığını ifade eden Dilmen, sarı-lacivertlilerin bu takımla şampiyon olamayacağını söyledi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in maç ile ilgili değerlendirmeleri şöyle;
"Volkan Göztepe'yi maç ortak etti"
  • "Fenerbahçe açısından konuşulacak çok şey var. Maçı özetlersek, beraberlik ağırlıklı oynandı. İki tarafta galibiyeti kaçırmadı. Volkan, Göztepe'yi maça ortak etti. "
"Fenerbahçe be takımla şampiyon olamaz"
  • "Fenerbahçe geçtiğimiz sezon başarısızdı. Fenerbahçe zaman zaman maceraya girmesi lazım. Sürekli arka taraf belli. Volkan, savunma ve önlerinde Josef, Mehmet Topal. Beşiktaş deplasmanda 4 atıp dönüyor. Çünkü Beşiktaş'ta savunmadan topu Oğuzhan alıyor. Fenerbahçe'de ise Mehmet Topal alıyor. Fenerbahçe'nin maçı bitiren kadrosuyla şampiyon olma ihtimali sıfır. Fenerbahçe bu takımla şampiyon olamaz."
"
Valbuena'ya çok yük biniyor"
  • "Fenerbahçe'de sorun çözücü Valbuena olarak görünüyor. Ancak Fenerbahçe gibi takımlarda 4-5 tane sorun çözücü olması gerekiyor. Fenerbahçe'nin kadrosu sürekli zayıflıyor."
#Fenerbahçe
#Göztepe
#Rıdvan Dilmen
7 yıl önce