|

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaşlı futbolcu için dikkati çeken yorum: "Mesut'tan ne farkı var?"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hazır olmayan Alex Teixeira'yı oyuna almasını eleştiren Rıdvan Dilmen, "Mesut'tan ne farkı var? Mesut da 10 ay oynamamıştı geldiğinde. O zaman oynatmayacaksın" dedi.

09:32 - 22/08/2021 Pazar
Güncelleme: 10:24 - 22/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Michy Batshuayi ve Alex Teixeira karşılaşmanın son bölümünde forma giydi.

TRT Spor'da maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, teknik direktör Sergen Yalçın'ın uzun süredir forma giymeyen Teixeira'yı oyuna almasını eleştirdi.

"Teixeira'nın 3 aya ihtiyacı var"

Brezilyalı futbolcunun 90 dakika oynayabilmesi için 3 aya ihtiyacı olduğunu söyleyen Dilmen, "Ben Teixeira’nın hazır olmadığını gördüm. Ama Batshuayi fizik olarak iyi durumda. Topu alışı verişi bile kalitesini gösteriyor. Teixeira 10 ay forma giymemiş... Mesut'tan (Özil) ne farkı var? Mesut da 10 ay oynamamıştı geldiğinde. O zaman oynatmayacaksın. Sergen Yalçın'ın bir hatası daha; Alex Teixeira'yı 0-0 giden maçta oyuna almasıydı. Bugün kaybedebilirdi de... 10 ay oynamayan oyuncu Gaziantep deplasmanında 5 dakika dahi olsa oyuna girmez" dedi.


#Beşiktaş
#Alex Teixeira
3 yıl önce