|

Rijkaard'ı milli maç korkusu sardı

Galatasaray Teknik Direktörü neredeyse tamamı milli takımlara çağrılan oyuncularının Beşiktaş ve Panathinaikos gibi zorlu maçlar öncesi sakatlanmasından endişe duyuyor.

00:00 - 4/09/2009 الجمعة
Güncelleme: 23:08 - 3/09/2009 الخميس
Yeni Şafak
Rijkaard'ı milli maç korkusu sardı
Rijkaard'ı milli maç korkusu sardı
DÜŞÜNCELİ BEKLEYİŞ

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ı milli maç korkusu sardı. Takımındaki oyuncuların büyük bölümünü milli takımlarına gönderen Hollandalı teknik adam, zorlu 2010 Dünya Kupası grup eleme maçlarında oyuncularının sakatlık yaşamasından endişe duyuyor. Futbolcularının 5 gün içinde milli takımlarında 2 maç oynayacak olması, Rijkaard'ın endişelerini büsbütün artırıyor. Sarı-kırmızılı takım, 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün milli oyunculardan yoksun olarak başlayacak.


PANA'DAN KÖTÜ HABER

G.Saray'ın maç analiz uzmanı Tolga Demirtaş'ın, Avrupa Ligi'ndeki ilk rakip Panathinaikos ile ilgili hazırladığı rapor Rijkard'a ulaştı. Yunan ekibinin geçen hafta sonu Xanthi'yi 1-0 yendiği maçı izleyen Demirtaş'ın raporunda, Panathinaikos'un cezalı olduğu için ilk maçta oynayamayacak olan Cisse'nin dışında Gilberto Silva, Karagounis, Katsouranis ve Salpingidis gibi etkili oyuncularının olduğu, 71 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nı dolduran taraftarların da çok ateşli olduğu belirtildi.



٪d سنوات قبل