|

Rıza Çalımbay'dan 'penaltı' tepkisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç içinde penaltı bekledikleri pozisyonla ilgili olarak, "Burak'tan dolayı mı vermiyorlar?" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
09:18 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 09:29 - 17/12/2017 Pazar
AA
Rıza Çalımbay yönetimindeki Trabzonspor ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı.
Rıza Çalımbay yönetimindeki Trabzonspor ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Süper Lig'de sahasında Bursaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, rakipleri karşısında zaman zaman istedikleri gibi olması da oyunun hakimi olduklarını ve güzel şeyler yaptıklarını söyledi.

"Burak'tan dolayı mı vermiyorlar?"

Basın toplantısında Burak Yılmaz'ın rakip ceza alanı içinde düşmesinin ardından penaltı beklemesine değinen Çalımbay, hakemlerin de daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, şöyle devam etti:

  • Bursaspor, iyi, oynatmayan, kolay kolay pozisyon vermeyen bir takım. İkinci yarı golü bulduktan sonra iyi şeyler yaptık. Üzüldüğüm şey Burak ile ilgili. Gerçekten 1-2 tanesi kesin penaltıydı. Burak'tan dolayı mı vermiyorlar? Bence biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. Hakikaten üzüldüğümüz pozisyonlar oldu. Allah korusun son dakika gol yesek maç berabere bitecek, verilmeyen penaltıya üzüleceğiz. Burak ile ilgili ön yargılı olmamaları gerekiyor. Mükemmel özellikleri olan oyuncu. Hakemler için de bu pozisyonları süzmek, doğru karar vermek zor ama hakem arkadaşlar biraz daha dikkatli bakarlarsa 2-3 tane penaltı diye düşündüğümüz pozisyon var. Biri yüzde yüz penaltıydı. Sonuna kadar devam edeceğiz. Bazen Burak'ın düştüğünü kabul etmeleri gerekiyor.
#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
6 yıl önce