|

Sabah Deivid, akşam Edu

F.Bahçe'nin Antalya kampı oldukça sıkıntılı geçiyor. Alex'le başlayan sakatlıklar serisine Deniz, Önder, Kezman, Serkan ve Lugano'dan sonra dün de Deivid, Edu ve genç kaleci Necati katıldı.

00:00 - 8/01/2007 Pazartesi
Güncelleme: 01:52 - 8/01/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Sabah Deivid, akşam Edu
Sabah Deivid, akşam Edu

Son olarak dün Deivid, Edu ve genç kaleci Necati'nin sakatlanmasıyla sarı-lacivertli ekipte 4 günlük kampta 9. oyuncu sakatlık geçirmiş oldu. İlk sakatlık 4 Ocak'taki akşam idmanında Alex ile geldi. İki kasığında da ağrı hisseden Alex, çalışmayı yarıda bırakmıştı. Brezilyalı, 3 gündür idmanlara çıkmıyor. Bir gün sonra sol ayağında ağrı oluşan Kezman, idmanı tamamlayamamıştı. Sırp oyuncu, 2 gündür idmana çıkmıyor. Aynı günün akşamında sakatlanan Deniz ve Önder'in ise durumları ciddi değil. Önceki gün sakatlanan Serkan ve Lugano da çalışmayı tamamlayamamışlardı. Son olarak da dünkü sabah çalışmasında Brezilyalı Deivid, akşamki idmanda ise Edu ve genç kaleci Necati sakatlık geçirdi ve idmanı yarıda bıraktı. Antrenman maçında hafif sakatlık geçiren Kemal ve Deniz ise maçı sürdürdü.

Öte yandan idmanda bir pozisyonda gol kaçıran Tümer'e “Bir tane de at be kardeşim” diyen bir taraftarla, bu futbolcu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.



17 yıl önce