|

Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'ye transfer oldu

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transferi için ilgilendiği Sadık Çiftpınar'ın transferi sonuçlandı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 26 yaşındaki savunma oyuncusunun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
20:54 - 4/01/2019 Cuma
Güncelleme: 23:13 - 4/01/2019 Cuma
DHA
Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar, bu sezonun ilk yarısında dikkat çeken bir performans sergilemişti.
Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar, bu sezonun ilk yarısında dikkat çeken bir performans sergilemişti.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla büyük kulüplerin hedefinde olan 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar'ın yeni adresi Fenerbahçe oldu. Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, oyuncunun transferi konusunda tarafların prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

Gevrek, "Fenerbahçe Kulübü ile Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Ufak tefek şeyler var, onları halletmeye çalışıyoruz. Detayları daha sonra açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe'nin Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda anlaşmaya varmasının ardından Sadık'ın eşi Betül Çiftpınar, sosyal medya hesabından, "Allah'ım şükürler olsun" ifadesinin yazılı olduğu bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin bu transfer karşılığında Yeni Malatyaspor'a 1.3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, genç oyunculardan Yiğithan Güveli'yi bonservisiyle Barış Alıcı'yı da sezon sonuna kadar kiralık olarak göndereceği aktarıldı.

#Sadık Çiftpınar
#Fenerbahçe
#Yeni Malatyaspor
5 yıl önce