|

Samet Aybaba'dan dikkat çeken Emre Taşdemir açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeşil beyazlıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Aybaba, sezon başında takımdan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Emre Taşdemir için ilginç ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
15:53 - 22/03/2019 Cuma
Güncelleme: 16:21 - 22/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Emre Taşdemir Galatasaray formasıyla çıktığı 8 maçta 2 asist yaptı.
Emre Taşdemir Galatasaray formasıyla çıktığı 8 maçta 2 asist yaptı.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, sezon başında Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Emre Taşdemir ile yaptıkları konuşmayı anlattı. Aybaba, genç oyuncunun geçtiğimiz sezonun devre arasında başka takıma transfer olması için öneride bulunduklarını ancak Emre Taşdemir'in o dönem 'beni kim alır' diye karşılık verdiğini söyledi.

İşte Samet Aybaba'nın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • “Emre, burada kalmayı düşünmediğini söyledi. Devre arasıydı, 'bir yere git' dedik, 'beni kim alır' dedi. Böyle bir konuşma geçti. Gitmeyi planlıyorsan inşallah biri alır dedik, ama onun kafasında bir planı varmış. Saygı duyuyoruz, gençtir, hata yapar. İnşallah düzeltir ve futbol ile kendisine katkısı olur."
Emre Taşdemir sezon başında Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olmuş ve sarı kırmızılı forma altında gösterdiği performansla tekrar milli takıma seçilme başarısı göstermişti
.


#Galatasaray
#Samet Aybaba
#Bursaspor
#Emre Taşdemir
5 yıl önce