|

Selçuk şans istedi

G.Saray'da bu sezon fazla şans bulamayan Selçuk İnan, Belhanda'nın kırmızı kart cezası nedeniyle yarın oynayamayacağı Trabzonspor maçı için teknik direktör Tudor'a görev almak istediğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 03:30 - 28/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü İgor Tudor'un Selçuk İnan ve Rodrigues arasında bir tercih yapması bekleniyor.
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü İgor Tudor'un Selçuk İnan ve Rodrigues arasında bir tercih yapması bekleniyor.

Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da en çok merak edilen konuların başında geçen hafta sarı-lacivertli takımla yapılan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Belhanda'nın yerinde kimin görev alacağı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü İgor Tudor'un Selçuk İnan ve Rodrigues arasında bir tercih yapması bekleniyor. Galatasaray'da sezon başından bu yana kadroda fazla şans bulamayan isimler arasında yer alan Selçuk İnan'ın bu maçı yeniden formasını kapmak için bir fırsat olarak gördüğü ve teknik direktör Tudor'dan şans istediği ifade edildi. Deneyimli oyuncunun, Hırvat teknik adamla yaptığı görüşmede, hazır olduğunu belirterek, "Nerede görev verirseniz elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Sahaya çıkarak arkadaşlarımla takımın başarısına katkıda bulunmak için ter dökmek istiyorum" dediği öğrenildi. F.Bahçe maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rodrigues'in de oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.


  • Serdar Aziz'de sorun yok

  • G.Saray'ın geçen hafta ligde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı derbide belindeki ağrı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Serdar Aziz'in, yarınki Trabzonspor maçında sahada yer almasının beklendiği belirtildi. Tudor'un da savunmayı bozmak istemediği ifade edildi.


Devre arasında Akbaba planı

Galatasaray, Emre Akbaba transferi için Aytemiz Alanyaspor ile masaya oturacak. Sarı-kırmızılı yönetim, devre arasında Akdeniz ekibinin kapısını çalacak. Yönetim, bu transferle hem önemli bir yerli oyuncu almış olmayı hem de Belhanda'nın da alternatini bulmayı planlıyor.


#Galatasaray
#Sekçuk İnan
6 yıl önce