|

Şener'den transfer müjdesi

F.Bahçe'yi yeneceklerini, Sivas'ın da puan kaybedeceğini belirten Trabzonspor Başkanı, Perisic ve Hutchinson transferlerini de doğruladı.

Kamil Anahar
00:00 - 27/05/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:30 - 27/05/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Şener'den transfer müjdesi
Şener'den transfer müjdesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin son haftasında Fenerbahçe'yi mağlup edeceklerini belirterek, “Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimizi yüzde 80 olarak görüyorum” dedi. Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları durumunda çok ciddi bir ekonomik girdi elde edeceklerini kaydeden Şener, “Sezon sonunda hangi Avrupa Kupası'na katılacaksak ona göre takım kuracağız. Biz her ihtimale karşın Şampiyonlar Ligi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


ŞENOL GÜNEŞ'İ BEKLİYORUZ

Hırvat Ivan Perisic ve Kanadalı Atiba Hutchinson'un gündemlerinde olduğunu doğrulayan Başkan Şener, “Kendileriyle şu anda anlaşma aşamasındayız ve çok önemli mesafeler aldık” diye konuştu. Ahmet Özen'in sezon sonunda eski görevine döneceğini belirten Trabzonspor Başkanı, Şenol Güneş ile ilgili ise ”29 Mayıs'ta kulübüyle görüşecek. Sözleşmesi devam ediyor. Teklifimizi değerlendirmesi için önce kulübüyle görüşmesi lazım. Şu anda beklemedeyiz” dedi.


Kaptan Hüseyin Çimşir'e Brezilya usülü kutlama

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Hüseyin Çimşir, dün 30 yaşına girdi. Hüseyin'e Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. Gineli oyuncu İbrahima Yattara ile Umut Bulut, Hüseyin Çimşir'in başında yumurta kırdılar ve un döktüler. Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve üyeler, kaptan Hüseyin'e plaket verdiler. Öte yandan antrenör Ahmet Özen, Bursa galibiyeti sonrası futbolculara söz verdiği gömlek primini dün ödedi.


Hutchinson 3 milyon Perisic 1 milyon euro

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in “Transferde sona yaklaştık” dediği Ivan Perisic, Belçika'nın KSV Roeselare takımında kiralık oynuyor. Bonservisi Fransa'nın Socheaux takımında olan 20 yaşındaki futbolcunun değeri 1 milyon euro. Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Kanadalı Atiba Hutchinson ise 26 yaşında ve ön libero olarak görev yapıyor. Aslen Trinidan Tobagolü olan futbolcunun bonservis bedeli 3 milyon euro.


15 yıl önce