|

Şenol Güneş'in hastane raporu ortaya çıktı

Olaylı derbide kafasına gelen cisim nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hastane raporu haftalar sonra ortaya çıktı. Fenerbahçe cephesinin tiyatro yapmakla suçladığı tecrübeli çalıştırıcının kafasının saçlı derisinde yaralanmaya rastlandığı ve tansiyonunun aniden yükselmesi raporda yer aldı.

Yeni Şafak
12:33 - 23/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:28 - 23/05/2018 Çarşamba
Diğer
Şenol Güneş kafasına gelen cisim nedeniyle hastaneye yatırılmıştı.
Şenol Güneş kafasına gelen cisim nedeniyle hastaneye yatırılmıştı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada Şenol Güneş’in kafasına gelen cisimle yaralanmasının ardından yarıda kalmıştı. Maçın ardından sarı-lacivertli cephe, kafasına soyunma odasında dikiş atılan Güneş'i tiyatro yapmakla suçlamıştı. Tecrübeli çalıştırıcının hastane raporu haftalar sonra ortaya çıktı.

"Tansiyonu 19'a çıktı"

Habertürk'ün yayınladığı raporlarda yer alan ibareler, tecrübeli teknik adamın yaşadıklarını doğruladı. Raporlarda Şenol Güneş’in kafasının saçlı derisinde yaralanmaya rastlandığı yazarken Güneş’in sahayı terk etmesinin en büyük nedenlerden biri olarak da tansiyonunun aniden yükselmesi de yer aldı. İlk olarak 19’a çıkan Güneş’in tansiyonunun gece boyunca 17.4’te olduğu raporlarda görülürken, hastanın kendisini huzursuz ve sıkıntılı hissettiği, bu nedenle Güneş’e tansiyon düşürücü ve rahatlatıcı ilaçlar verilerek takip edildiği yazıldı.

Retinasında yırtık

Taburcu olduktan sonra gözünde de ağrı ve kanama meydana gelen Güneş'in, soluğu bir göz hastanesinde aldığı ve tetkiklerde deneyimli çalıştırıcının sol göz üst temporal retinada yırtık tespit edildiği aktarıldı.


İşte Şenol Güneş'in hastane raporları;



#Şenol Güneş
#Fenerbahçe
6 yıl önce
default-profile-img