|

Şenol Güneş'ten Gökhan Töre'ye: Koşmayacaksan çık dışarı

Süper Lig’de önümüzdeki hafta Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş’ta, maçın hazırlıkları dün devam ederken idmana teknik direktör Şenol Güneş ile Gökhan Töre arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

Haber Merkezi
12:51 - 14/10/2018 Pazar
Güncelleme: 13:13 - 14/10/2018 Pazar
Yeni Şafak
Şenol Güneş, Gökhan Töre'yi sık sık uyardı.
Şenol Güneş, Gökhan Töre'yi sık sık uyardı.

Siyah-beyazlılar, U21 takımıyla hazırlık maçı yaparken deneyimli teknik adam, oyuncularını sık sık uyardı. Güneş’in, dikkatini çektiği isimlerden biri de Gökhan Töre oldu. Güneş, oyuncusunu ilk olarak ileride daha fazla durması, geriye fazla gelmemesi ve topla çok oynamaması konusunda uyardı. Ne var ki, 26 yaşındaki oyuncu, hocasının dediklerini yapmayarak sahadaki görüntüsüne devam etti. Gerginliğin patlama noktası ise Gökhan Töre’nin bir pozisyonda koşmaması oldu. Oyuncusunun, bu hareketine sinirlenen deneyimli teknik adam, “Koşmayacaksan, çık dışarı” diyerek Töre’yi saha dışına yolladı. Hocasının bu kararına sinirlenen Töre de el kol hareketleri yaparak ve söylenerek sahayı terk etti.


Maç 2-2 sona erdi

U21 ile yapılan karşılaşma 2-2 berabere bitti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan A takımın golleri ikinci yarıda Mustafa Pektemek’ten geldi. Vagner Love da bir penaltıdan yararlanamadı. Güneş, milli maçlar arası nedeniyle elinde 11 futbolcu ve 4 kaleci bulunmasından dolayı, Quaresma’ya ilk yarıda 21 yaş altı takımında görev verdi. Portekizli futbolcu, ikinci yarıda ise Adriano'nun yerine A takımda oynadı.


#Beşiktaş
#Gökhan Töre
6 yıl önce