|

Serdar: Milli takıma çağırılmak isterim

Fenerbahçe'de son maçlarda kaleyi koruyan Serdar Kulbilge, sarı-lacivertli camiaya layık olabilmek için elinden gelen mücadeleyi gösterdiğini söyledi.

Aa
00:00 - 23/03/2007 Cuma
Güncelleme: 13:31 - 23/03/2007 Cuma
Yeni Şafak
Serdar: Milli takıma çağırılmak isterim
Serdar: Milli takıma çağırılmak isterim

Serdar, Fenerbahçe kalesini son 4 maçtır koruduğunu belirterek, "Şu anda işler çok iyi gidiyor. Kalede elimden gelen mücadeleyi göstermeye çalışıyorum" dedi.


Çok büyük bir camianın kalesini koruduğunu kaydeden Serdar, "Bu işin bilincindeyim. Bu büyük camiaya layık olabilmek için daha çok çalışacağım. 100.


yılda kaleyi korumak bende baskı oluşturmadı. Bu benim için gurur verici bir olay. Burada herkes bana yardımcı oluyor. Taraftarlarımızın da bana çok büyük desteği var. Volkan'a da destek veriyorlar. İnşallah onları 100. yılımızda mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.


"MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILMAK FATİH HOCANIN KARARIDIR"

Serdar Kulbilge, her futbolcu gibi kendisinin de milli takımda oynamak istediğini söyledi.


Serdar, "Son dönemde kalede başarıyla oynuyorsun. Milli takıma çağrılmadığın için düş kırıklığına uğradın mı?" şeklindeki soru üzerine, şöyle konuştu:


"Her futbolcu gibi ben de milli takım formasını giymek isterim. Çünkü Türk milletini temsil ediyoruz. Sahaya çıkıp elimden gelen mücadeleyi gösteriyorum.


Tabii ki milli takıma çağrılmak isterim ama bu Fatih hocamın kararıdır. Saygı duymak gerekiyor. Oraya seçilmiş futbolculara karşı da saygılı olmak lazım. "


Yunanistan maçında kaleyi koruyacak takım arkadaşı Volkan ile dün akşam görüştüğünü belirten Serdar, "Volkan'ın morali gayet iyi. Birbirimize destek veriyoruz. Rüştü ağabey de destek veriyor. Üçümüz birbirimize büyük destek oluyoruz. Bu camia için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.


"Yunanistan maçında dualarımız milli takımla" diyen Serdar, "İnşalllah Yunanistan'da iyi bir sonuç alıp, Norveç maçını da kazanıp, rahatlamalarını temenni ediyoruz. Çok kritik maçlar. Millilerin yarın Yunanistan'dan puan ve puanlarla ayrılacaklarını inanıyorum" şeklinde konuştu.

17 yıl önce