|

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe'ye arsa jesti

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından önceki gece düzenlenen etkinliğe katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan kurulması kararlaştırılan Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü verildi. Bu jest karşısında Aziz Yıldırım'ın ise bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Yeni Şafak
16:29 - 9/01/2015 Cuma
Güncelleme: 14:36 - 9/01/2015 Cuma
DHA

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından "Hedef 1 Milyon Üye" kampanyası dahilinde düzenlenen geceye katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için Fenerbahçe Kulübü Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının da katıldığı organizasyonda yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.


Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen geceye Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Şubeleri Trakya Bölge Sorumlusu Miraç Çam, Silivri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Şahin, Silivrispor Başkanı İhsan Atun, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, çevre illerden gelen dernek başkanları, üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.


Gecede, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi için açık davette bulunarak, yer vermeye hazır olduklarını ifade etti. Işıklar, Fenerbahçe Üniversitesi'nin Silivri'ye çok yakışacağını da sözlerine ekledi.


Yıldırım duygulandı

Geceye katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a günün anısına üzerinde ismi yazılı olan formayı hediye etti. Başkan Işıklar da Yıldırım'a günün anısına teşekkür plaketi sundu. Öte yandan Silivri Belediye Başkanı Fenerbahçe Üniversitesi için arsa tahsisi konusundaki açıklamalarının Fenerbahçe Başkanı Yıldırımı bir hayli duygulandırdığı ve bu konu için ikili görüşmelerin bir an önce başlatılacağı söylendi.


Yıldırım: Geniş açıklama yapacağız

Aziz Yıldırım, "Bu önümüzdeki dönemde görüyoruz ki mali olarak kriterler yapılması ile ilgili TFF'nin hem başkanı hem de teknik sorumlusunun açıklamalarını hepimiz duyuyoruz. Tabi ki mali kriterlere uymak hepimizin gerekliliğini getirmesi gerektiği bir konu. Ancak ben bu haftadan itibaren, biliyorsunuz Salı günü duruşmamız var. Duruşmadan sonra kamuoyuna geniş açıklamalar yapacağız. Ve biz 2015'teki seçimden sonra da kulübün 3 sene içindeki bütün yapılanma programını açıklayacağız. Bugün eski SPK başkanı Fenerbahçe Kongre Üyemiz Sayın Ali İhsan Karacan'da bizim sportif A.Ş'den bağımsız üye olarak görevine başladı. Onu da buradan tekrar tebrik ediyorum. Onun katkıları ve diğer arkadaşlarla beraber, 3 yıllık; 2015-2018 projeksiyonunu hazırlayacağız. Bütçeleri ve programları bu Mayıs ayındaki kongrede de biz gelip sunacağız. Burada en önemli kısım üye potansiyeli. Üye potansiyelinin yükselmesiyle kulübe daha çok sahip olma projeksiyonu gerçekleşmiş olacak. Bunun için hepinizden rica ediyorum. Normal üye, temsilci üye hiç biri fark etmez. Fenerbahçe'nin olan her yerde herkes aynı şartlarda faydalanma ve yaşama hakkına sahiptir. Normal üye ile temsilci üye oy haricinde hiçbir yerde ayrılmıyor. Temsilci üyelerde bulundukları yerlerde seçimlerle gelip oy atabiliyorlar. Belli zaman süre sonunda inanıyorum ki temsilci üyelerde normal üyeliğe geçecekler. Bunun da böyle olması lazım. 500 bin temsilci üye var, 100 bin kişi normal üye var; o zaman tabi ki temsilci üyelerinde normal üyeye geçişi sağlanır, diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe Üniversitesi nerede kurulacak
#Silivri
#Özcan Işıklar
#Celaliye
#Kamiloba
#Çantaköy
#Silivri'de satılık arsalar
9 yıl önce