|

Sivas ve Antalya maçları kazanırsak her şey yolunda

F.Bahçe Başkanı Yıldırım ile teknik direktör Kocaman arasındaki zirvede takımın durumu görüşüldü, çözüm için neler yapılması gerektiği konuşuldu. Başkan Yıldırım, güvenini dile getirdiği Kocaman’a “Sivas ve Antalya galibiyetleri her şeyi düzeltir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:39 - 13/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Aykut Kocaman - Aziz Yıldırım
Aykut Kocaman - Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ile önceki gün bir araya geldi. Ligde Osmanlı beraberliğinin ardından ilk kez bir araya gelerek yemek yiyen Yıldırım ile Kocaman, sarı-lacivertli takımın durumunu da masaya yatırdı. Görüşmede takımda sıkıntı nerede, nerede hata yapılıyor konusunda teşhisler konuldu, sıkıntıların çözümü için neler yapılması gerektiğini ortaya koydular. Görüşmede Aykut Kocaman’a tam destek çıkan Başkan Yıldırım, “Sana güveniyoruz ve inanıyoruz. Bir galibiyet serisi yakalamamız halinde her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Önümüzdeki Sivasspor ve Antalyaspor maçlarını kazanırsak her şey yoluna girecektir. Sana desteğimiz devam ediyor. F.Bahçe istikrar ve devamlılık kulübüdür. Başarıya seninle ulaşacağız. Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyonluk yarışı içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım’ın sözleriyle moral bulan Aykut Kocaman da bir galibiyet serisi yakalamaları halinde gerisinin de geleceğini söyledi. Takımdaki eksikleri de anlatırken, görüşmede devre arasında yapılması planlanan transferler de gündeme geldi. Bu arada başkan Aziz Yıldırım kolları sıvadı. Hafta içerisinde futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelecek başkan Yıldırım, bundan sonraki süreçte varlığını hissettirerek tüm takıma destek olacak.

Ligde üst üste kaybedilen puanlar sonrası takımın moral motivasyonunun bozulması üzerine yöneticiler daha fazla tesisleri mesken tutacak. Fenerbahçe Başkanı, futbolculardan özel hayatlarına da dikkat etmesini isteyecek.

#Aziz Yıldırım
#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
6 yıl önce