|

Sivasspor'da yeni bir transfer daha

Cihan
00:00 - 8/01/2010 Cuma
Güncelleme: 18:29 - 8/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
Sivasspor'da yeni bir transfer daha
Sivasspor'da yeni bir transfer daha

Sivasspor, Keita'dan sonra Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile de anlaşmaya vardı. Yeni transfer, Sivasspor'un resmi internet sitesinden duyuruldu.


Transfer haberinde, Tunuslu orta saha oyuncusu ve Yunanistan'ın 1. Lig takımı Skoda Xanthi takımında oynayan Nabil Taider ile 3 yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi. Sivasspor'un yeni tranferi Taider, 27 yaşında,1.80 boyunda ve 73 kilo ağırlığında.


İstanbul'da bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Taider'in teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın isteği üzerine alındığı belirtildi. İnternet sitesine bir açıklama yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Hocamız Ertuğral'ın istediği ile Nabil Taider ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Taider, Denizlispor kupa maçının ardından Sivas'taki kampa katılacak." dedi.


Transferlerin devam edeceğini de ifade eden Otyakmaz, ikinci yarı taraftara daha güçlü bir Sivasspor izletmek istediklerini söyledi. Nabil Taider da resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Muhsin Ertuğral hocayı çok iyi tanıdığını ve Sivasspor'un teklifini hemen kabul ettiğinin söyledi.


Tunuslu orta saha oyuncusu Taider, "Muhsin Ertuğral hoca çok başarılı bir teknik adam. Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olacağına inanıyorum. Sivasspor'un başarısı için ikinci yarı ter dökeceğim. Beni bu forma ile buluşturanlara teşekkür ederim." dedi.

14 yıl önce