|

Slalom'da zafer Graf'ın

Yarışı 1.52.04'lük derecesiyle ilk sırada tamamlayan Avusturyalı sporcu şampiyonluğa ulaşırken, Çek Cumhuriyeti'nden Zika gümüş, İsveçli Hedin ise bronz madalyanın sahibi oldu.

00:00 - 5/02/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:36 - 5/02/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Slalom'da zafer Graf'ın
Slalom'da zafer Graf'ın

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Alp Disiplini erkekler büyük slalomda Avusturyalı Bernhard Graf altın madalyanın sahibi oldu. 1.52,04'lük derecesiyle altın madalyayı alan Graf'ın ardından Çek Adam Zika gümüş, İsveçli Douglas Hedin de bronz madalya kazandı. Yarışta mücadele eden 6 Türk sporcudan 3'ü parkuru tamamlayamadı. Yarışta en iyi dereceyi 2.07,08 ile 58. olan Ersin Beydüz yaptı.

Biatlon karışık takım müsabakalarında Ukrayna, altın madalyanın sahibi oldu. Bu ülkenin ardından Rusya gümüş madalya, Bulgaristan da bronz madalyanın sahibi oldu. Nihan Erdiler, Elif Aşkın, Ahmet Üstüntaş ve Orhan Gazi Civil'den oluşan Türkiye ise yarışı son sırada tamamladı. Erkekler buz hokeyinde Türkiye, 2. golünü attığı maçta Güney Kore'ye

4-1 yenilerek turnuvayı 12. ve son sırada tamamladı.


Mutluluktan sabaha kadar uyuyamadık

Artistik patinajda buz dansı serbest dansta gümüş madalya kazanan milli sporcular Alper Uçar ile Alisa Agafonova, Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese önünde basına poz verdi. Alper Uçar, “Hala daha ne olduğunu anlayabilmiş değiliz. Çok sevinçliyiz. Hem Alisa hem ben dün gece uyuyamadık. İkincilik bize de hastalığımıza da ilaç gibi geldi. Çok mutluyuz' dedi.



13 yıl önce