|

Sneijder kaosu kapıda

Süper Lig'de lider Başakşehir'e yenilen ve zirveyle arasındaki fark 6 puana çıkan Galatasaray'da Sneijder maç sonrası takım arkadaşlarını hedef alan açıklamalar yaptı. Arkadaşlarının ise, geride kalan 10 haftada takımın skor yüküne katkı yapamayan Hollandalı'ya karşı tepkili oldukları kaydedildi.

Yeni Şafak ve
09:00 - 6/11/2016 Pazar
Güncelleme: 12:24 - 6/11/2016 Pazar
Yeni Şafak
32 yaşındaki Wesley Sneijder, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 4 asist yaparken henüz golle tanışamadı.
32 yaşındaki Wesley Sneijder, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 4 asist yaparken henüz golle tanışamadı.

Süper Lig'deki son 3 maçında 6 puan bırakan Galatasaray, son olarak önceki gün lider Başakşehir'e yenildi. Sarı-kırmızılı takımın zirveyle arasındaki puan farkı 6'ya çıktı. İşlerin istenildiği gibi gitmediği cimbomda, tartışılan isimlerin başında ise Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder geliyor.



Sneijder'in açıklamaları şaşırttı

Galatasaray'a 2012-13 sezonunun devre arasında İtalyan ekibi Inter'den transfer edilen 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon sergilediği etkisiz performansın yanı sıra takım arkadaşlarını hedef alan açıklamalarıyla da dikkat çekiyor. Hollandalı oyuncunun özellikle önceki gün kaybedilen Başakşehir maçı sonrası yaptığı "Takımın nasıl daha iyi hale geleceğini diğer arkadaşlara sorun. Böyle oynarsak imkansız" şeklindeki açıklamasıyla arkadaşlarını öne sürmesi şaşkınlık oluşturdu.







Kızıyor ama atamıyor

Sneijder, bu sezon görev aldığı 9 resmi maçta henüz ağları hiç havalandıramadı. Takım arkadaşlarını hedef alan bu açıklamasının ardından, takım içinden de kendisine tepkiler olduğu öğrenildi. Bir çok futbolcunun takımın içinde bulunduğu durumdan Sneijder'i de sorumlu tuttuğu kaydedildi. Takım arkadaşlarının 32 yaşındaki oyuncunun eskisi gibi kreatif özelliklerini kullanamadığını belirttikleri ifade edildi. Kimi isimlerin Hollandalı oyuncunun sürekli geri pas yapmasından ve olmadık yerlerde sürekli olarak şut çekmesinden şikayetçi oldukları belirtildi. Hatta daha da ileriye gidenlerin de olduğu belirtilerek, "Böyle forvet arkası olmaz" yorumunu yapanların olduğu da belirtildi.




Wesley Sneijder son olarak geçen sezon 23 Ocak 2016'da oynanan Osmanlıspor maçında gol atmıştı.







#Süper Lig
#Galatasaray
#Başakşehir
8 yıl önce