|

Sneijder'in menajeri İstanbul'da!

Avrupa kupalarından men edilmesi halinde 'Sneijder'i geri götürürüm' diyen menajer Guido Albers, İstanbul'a geldi. Albers'in geliş nedeni olarak Çin kulüplerinden gelen transfer teklifi olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
09:18 - 26/01/2016 Salı
Güncelleme: 10:11 - 26/01/2016 Salı
Diğer

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı yönetimle görüşecek. Bu buluşmayı gizemli kılıp kafalarda soru işareti bırakan nokta ise transfer kulislerinde Hollandalı yıldızın, Çin kulüpleri ile isminin geçmesi.



Hürriyet'te yer alan habere göre; Sneijder'a iki Çin Kulübü yüksek bir yıllık ücret ile önemli bir teklifte bulundu. Şu anda resmi teklif olmasa da menajerler bu durumu yönetime yansıttı. Asıl tesadüf ise tam da bu iddiaların çıktığı dönemde Sneijder'in menajeri Guido Albers'in, İstanbul'a gelmesi.



Geçen hafta G.Saray'ın UEFA Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle ceza alma ihtimalinin, Sneijder'i üzeceğini belirten Albers'in, yönetimin kapısını ne için çalacağı merak konusu.



20 milyon euro istenecek

Mali tablosunu düzeltmesi gereken Galatasaray'da, Sneijder'in serbest kalma bedeli ise eski sözleşmesinin geçerlilik tarihi olan Mayıs 2016'ya kadar 20 milyon Euro… Eğer Albers, Çin kulüplerinden bir teklifle yönetimin karşısına çıkarsa, bu rakam istenecek. UEFA'dan men cezası almamak için Mayıs 2016'ya kadar Sportif A.Ş. zararını 10 milyon Euro'ya düşürmesi gereken Galatasaray, bu transfer gerçekleşirse de büyük ölçüde rahatlayacak. Kısaca UEFA'dan 1+1 yıl ceza alma ihtimali ile karşı karşıya olan Galatasaray, artı 1 yılı böylece kurtarmış olacak.



#wesley sneijder
#galatasaray
#menajer
#Guido Albers
8 yıl önce