|

Sol bekte domino etkisi

G.Saray’ın listesindeki B.Münih’in sol beki Bernat için Juventus da devrede. Bernat, Juventus’a giderse Asamoah için kapı açılacak. Asamoah’ı İnter alırsa bu kez de İnter’den kiralanan Nagatomo’nun bonservisi için bastırılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/04/2018 Pazar
Güncelleme: 04:11 - 8/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
​G.Saray’ın listesindeki B.Münih’in sol beki Bernat için Juventus da devrede.
​G.Saray’ın listesindeki B.Münih’in sol beki Bernat için Juventus da devrede.

Ara transferde sol bekini Japon oyuncu Yuto Nagatomo’yu İtalyan ekibi İnter’den kiralayarak takviye eden ancak kalıcı bir çözüm isteyen Galatasaray’da transfer döneminin başlamasına iki ay kadar bir süre olsa da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar öncelikli olarak Nagatomo’nun bonservisi almak istiyor. Alternatif olarak belirlenen Bayern Münih’in sol beki Juan Bernat için İtalyan ekibi Juventus’un devrede olduğu kaydedildi. İtalya basınından Tuttosport; Juventus’un, Asamoah’ın ayrılması ve Sandro’nun satılması ihtimali üzerine B.Münih’in sol beki için harekete geçtiğini öne sürdü.

DÜĞÜM İTALYA’DA ÇÖZÜLECEK

Juventus forması giyen Kwadwo Asamoah, sezon başında G.Saray’ın listesine girmiş hatta oyuncuyla el sıkışılmış ancak İtalyan ekibi transfere onay vermeyince Ganalı oyuncu kulübünde kalmıştı. Juventus’un, sarı-kırmızılıların listesindeki bir başka isim olan Bernat’a talip olması ise Asamoah transferinin önünün açılmasını sağlayacak bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Asamoah’ın gelecek sezon için İnter’le anlaştığı iddiaları söz konusu olsa da sarı-kırmızılılar şansını zorlayacak. Asamoah, İnter’e giderse bu kez de İnter’den kiralanan ve forma şansı zora girecek Nagatomo’nun bonservisi için bastırılacak.

  • Seçim ligden sonra
  • Galatasaray’da gözler mayıs ayında yapılması planlanan seçime çevrilmeye başladı. Caima ise tam tarihin ne olacağını merakla bekliyor. Başkan Mustafa Cengiz’in ise, şampiyonluk mücadelesi sürerken kulübü seçim yarışına sokmak istemediği kaydedildi. Cengiz 26 Mayıs Cumartesi veya 2 Haziran Cumartesi günlerinden birini seçecek.

Her şey G.Saray’ın elinde

Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi, Galatasaray Stat Müzesi’nde sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu. Taraftarlar, efsane futbolcuyu görmek ve imza almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Prekazi, şampiyonluk yarışı için, “İlk olarak Gençlerbirliği’ni yenmeliyiz. Galatasaray, Ankara’da kazanırsa buradaki Başakşehir maçını kazanabilir. Her şey Galatasaray’ın elinde” yorumunu yaptı.

#Galatasaray
#Transfer
6 yıl önce