|

Sommers imzalıyor

Trabzonspor'un Belçika'nın Lierse takımından transfer ettiği tecrübeli futbolcu, bugün sözleşme imzalıyor. Prensip anlaşmasına varılan Hoefkens'in gelişi ise ertelendi.

.
00:00 - 8/06/2001 Cuma
Güncelleme: 15:00 - 7/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Sommers imzalıyor
Sommers imzalıyor

Hoefkens ertelendi

Trabzonspor'da, Başkan Özkan Sümer'in anlaştığı Belçikalı futbolcu Hans Sommers, bugün Trabzon'da bordo-mavili kulüple sözleşme imzalayacak. Belçika'nın Birinci Lig ekiplerinden Lierse'de forma giyen tecrübeli futbolcu, saat 11.00'de tesislerde düzenlenecek bir törenle imza atacak. Forvete dönük orta alan futbolcusu olan Sommers, daha sonra ailesi için Trabzon'da ev bakacak. Bordo-mavili takımın prensip anlaşması sağladığı Belçikalı diğer futbolcu Hoefkens'in, Trabzon'a gelişi ise ertelendi.

Murat da tamam

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Ongan, Belçikalı Hans Somers'in yanı sıra anlaşma sağladıkları Brezilyalı ve Kamerunlu futbolcuların gelecek hafta içinde Trabzon'a geleceklerini bildirdi. Bu arada Trabzonspor, Çaykur Rizespor'un genç kalecisi Murat'ın işini bitiriyor. Üç büyüklerin transfer listesinde olan ve bonservisi elinde bulunan Murat ile Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde biraraya gelerek transferi netliğe kavuşturacak.


23 yıl önce