|

Stjepan Tomas: Tudor Chelsea'den oyuncu alabilir

Galatasaray ve Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen Stjepan Tomas, Igor Tudor'la ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
11:50 - 16/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:04 - 16/02/2017 Perşembe
Diğer
Galatasaray'ın eski futbolcusu Stjepan Tomas, Igor Tudor'un sarı kırmızılı kulübe gelişini yorumladı.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Stjepan Tomas, Igor Tudor'un sarı kırmızılı kulübe gelişini yorumladı.

Radyospor'da açıklamalarda bulunan Stjepan Tomas, "Şu ana kadar bana yardımcı hocalık konusunda gelen net bir şey yok. Şu anda İzmir'deyim ve olmaz diye düşünüyorum. Olursa çok mutlu olurum. Galatasaray'da çalışmak mutluluk ve onur verici. Seric ve Igor Tudor ile konuşuyorum, kendisiyle uzun süre birlikte futbol oynadık'' dedi.



Enerjik ve karizmatik


  • ''Karabük'te başarılı oldu ve iyi işler yaptı. Yeni çıkan bir takımda güzel işler yaptığını düşünüyorum. Büyük takımlara karşı zaferler kazandı. Galatasaray, Tudor için büyük bir fırsat. Daha önce temas oldu mu bilmiyorum. Galatasaray konusunu bana daha önce söylemedi. Görevi netlik kazanınca, mesajlaştık, konuşamadık. Ekibinde Hırvatistan'dan bir kondisyoner ve yardımcısı var. Ayhan Akman da ekipte olacak. Benim fikrim başarılı olur. Tudor büyük bir isim. Karizmatik bir teknik adam. Enerjik bir adam başarılı olur ve bizi mutlu eder''

'Conte'den oyuncu isteyebilir'


  • ''Chelsea'nın teknik direktörü Antonio Conte ile çok yakın arkadaş. Chelsea'den de sezon sonu oyuncu talep edebilir. Igor Tudor İtalyanca biliyor. Sneijder ile ilişkisi iyi olur"








#Igor Tudor
#Galatasaray
#Chelsea
7 yıl önce