|

Sunderland''ın N''Diaye ısrarı

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, arada 500 bin Euro fark olduğunu belirtirken, SkySports ise transferin bittiğini duyurdu

.
00:00 - 8/01/2013 Salı
Güncelleme: 00:18 - 8/01/2013 Salı
Yeni Şafak
Sunderland''ın N''Diaye ısrarı
Sunderland''ın N''Diaye ısrarı

Bursaspor''un geçen yıl Nancy kulübünden kadrosuna kattığı ve oynadığı futbolla taraftarın beğenisini topladığı futbolcunun Premier Lig''e gitmesi an meselesi. Geçen hafta içinde Bursa''ya gelerek yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşen Sunderland yetkilileri, 2 milyon 250 bin Euro ile pazarlıklara başlamıştı. Bursaspor''un bu rakamı kabul etmemesinin ardından iki kulüp yöneticileri önceki gün tekrar bir araya gelmişti. Ada ekibi yöneticileri 4 milyon Euroluk yeni bir teklif sunarken, Bursaspor yönetimi süre istedi.

ARADA KÜÇÜK FARKLAR KALDI

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat görüşmelerin sürdüğünü belirtirken, 4.5 milyon Euro da ısrarcı olduklarını söyledi. Kamat; ''Transfer şu an için noktalanmadı. Görüşmelerden hafta içinde bir sonuç çıkacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

İngiliz SkySports ise haberinde Sunderland''ın N''Diaye transferini bitirdiğini, 22 yaşındaki futbolcunun en kısa sürede imza atacağını iddia etti.

Tidiane Sane Elazığspor''da

Süper Lig ekibi Sanica Boru Elazığspor, Senegalli futbolcu Tidiane Sane ile sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren transfer komitemiz, Senegalli orta saha oyuncusu Sane ile 2 yılı opsiyonlu 2,5 yıl anlaşma sağlamıştır'' denildi.

11 yıl önce