|

Taiwo Bursaspor''un Avusturya kampına katıldı

Bursaspor''un yeni transferi Taye Taiwo, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya''da sürdüren yeşil-beyazlı takıma katıldı. Münih'e uçakla inen ve ardından yaklaşık 2 saat süren yolculuğun ardından kamp yapılan otele gelen Taiwo'yu teknik heyet karşıladı.

Cihan
00:00 - 9/07/2013 Salı
Güncelleme: 16:17 - 9/07/2013 Salı
Yeni Şafak
Taiwo Bursaspor''un Avusturya kampına katıldı
Taiwo Bursaspor''un Avusturya kampına katıldı

Takımın kamp yaptığı otelde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Taiwo, transferi için Başkan Erkan Körüstan'a teşekkür etti. Takım hakkında çok bilgiye sahip olmadığını ancak zamanla tanıyacağını belirten Taiwo, "Takım hakkında fazla bir fikre sahip değilim. Ancak Türk futbolu olarak izlenimim var. Takımdaki futbolcuları da henüz tanımıyorum. Zamanla oynadıkça ve antrenmanlarda hepsiyle tanışacağım." dedi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın kendisine transferin nasıl gerçekleştiğini sorduğunu belirten Taiwo, "Kendisiyle transferin nasıl gerçekleştiği konusunu konuştuk. Hazır olup olmadığımı ve durumumu sordu. Antrenmanlara başlayacağız. Ben kendimi hazır hissediyorum." diye konuştu.

"MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE OYNAYACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Müslüman bir ülkede futbol oynayacağı için çok mutlu olduğunu belirten Taiwo, "Ben müslümanım. İmza törenine girerken, 'Selamün Aleyküm' dememin sebebi bu. Müslüman ülkede oynayacağım için de çok mutluyum. Benim önceliğim Müslüman bir ülkeye transfer olmaktı. Bu anlamda başkandan teklif gelince düşündüğüm söylenemez. Ailemi de Bursa'ya getireceğim. Bursa huzur veren bir şehir." ifadelerini kullandı.

Bursaspor taraftarlarının da çok iyi olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Çok hoş insanlar. Ateşli oldukları belli. Bize çok büyük katkı sağlayacaklar." diyerek sözlerini tamamladı.

11 yıl önce