|

Tatan, Beşiktaş'a hala kırgın

Cihan
00:00 - 22/07/2008 Salı
Güncelleme: 15:58 - 22/07/2008 Salı
Yeni Şafak
Tatan, Beşiktaş'a hala kırgın
Tatan, Beşiktaş'a hala kırgın

Konyaspor'a transfer olan Fahri Tatan, kendisine haber verilmeden bonservisinin yeşil-beyazlı takıma verilmesi nedeniyle Beşiktaş yönetimine hala kırgın.

Kabataş'taki Kahve Dünyası'nda gerçekleştirilen törenle kendisini iki yıllığına Konyasporlu yapan sözleşmeye imza atan Fahri Tatan, transferi konusunda daha önce yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirterek, "Daha öncesinde ne dediysem arkasındayım. Kırgınlığım var. Transfer olayı gerçekleşebilir. Beni takımda görmek de istemeyebilirler. Ama bu şekilde gerçekleşmesi çok yanlıştı. ben bu konuda haklı olduğumu biliyorum." diye konuştu.

Kendisinin, kimsenin arkasından iş çevirmediğine değinen Fahri, "İnsanların yüzüne dürüst bir şekilde konuştum. Ama bana karşı aynı şeyi görmedim. Beşiktaş Kulübü'de ekonomik açıdan zor bir dönem geçiriyor olabilir. 5-6 yıldır oyuncu satmamışlardı. Giden oyunculara da para vererek göndermişlerdi sanırım. İyi bir teklif gelince de bonservisimi Konyaspor'a verdiler. Beşiktaş Kulübü'ne bedava gelmiştim. Ama ben para kazandırarak gidiyorum." ifadelerini kullandı.

"HOCA OLSAM HABERSİZ BİR OYUNCUMU GÖNDERMEM"

Transfer gerçekleştikten sonra Ertuğrul Sağlam'la konuştuğunu dile getiren Fahri, Sağlam'ın kendisine yaptığı açıklamaları tatmin edici bulmadığını söyledi.

Fahri, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'la son konuşmasını şöyle özetledi: "Kendisinin son anda haberi olduğunu söyledi bana. Aynı şeyin kendi başına geldiğini de belirtti. Ama kendisinin bonservis ücretinin olmadığını, benim bonservisime verilen yüksek ücret karşılığında birşey diyemediğini ifade etti."

Fahri, Sağlam'ın bu açıklamasının tatmin edici olmadığını da ifade ederek, "Ben bir takımın hocası olsam, benden habersiz kimse gönderilemez. Artık bu olayları geride bırakıp, Konyaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım."diyerek sözlerini tama


16 yıl önce