|

Teklifler yönetimin yüzünü güldürdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği isimlere gelen teklifler siyah-beyazlı yönetimi memnun etti. Mitrovic, Mustafa Pektemek ve Lens için ciddi teklifler gelirken, Negredo ve Love konusunda da temaslar devam ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2018 Cuma
Güncelleme: 03:46 - 15/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Güneş’in kadroda düşünmediği isimlere gelen teklifler siyah-beyazlı yönetimi memnun etti.
Güneş’in kadroda düşünmediği isimlere gelen teklifler siyah-beyazlı yönetimi memnun etti.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürerken, teknik direktör Şenol Güneş’in “Satılabilir” raporu verdiği isimlere de teklifler gelmeye başladı. Belçika ekibi Club Brugge, geçen sezon kiralık olarak oynattığı Mitrovic için yeni teklif yaptı. Çaykur Rizespor’un Mustafa Pektemek için girişimleri sürerken, Jeremain Lens için ise West Bromwich Albion menajerler aracılığıyla Beşiktaş’la temaslarına devam ediyor. Negredo ve Love’ın satışı için ise Meksika, Brezilya ve İspanya kulüpleriyle temaslar sürüyor. Sezon tamamlanmadan Tosic’i Çin’e yolcu ederken, kasasına 4.5 milyon Euro koyan Beşiktaş’ta, geride kalan sezonun 2. yarısını Club Brugge’de geçiren Hırvat oyuncuya ilk teklif yine Belçika takımından geldi. Club Brugge, Mitroviç için Beşiktaş’a 3 milyon Euro’luk teklif yaptı. TFF 1. Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig’e çıkan Çaykur Rizespor ise Beşiktaş’ın golcüsü Mustafa Pektemek’i kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun transferindeki tek pürüz ise yüksek maaşı. Taraflar arasında görüşmeler sürerken, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Mustafa Pektemek’e bonservisinin bedava verilmesi de gündeme geldi. 2011’den bu yana siyah-beyazlı formayı giyen Mustafa, geçtiğimiz sezon 8 lig maçında 1 gol kaydetti.

LENS İNGİLTERE’YE DÖNEBİLİR

Beşiktaş’ın sezon başında Sunderland’den transfer ettiği Jeremain Lens için, başka bir İngiliz kulübü West Bromwich Albion’un menajerler aracılığıyla Beşiktaş’la temasa geçtiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon bir alt lige düşen Ada ekibi, Lens’i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Hollandalı oyuncudan sezon boyunca pek faydalanamayan siyah-beyazlı teknik heyet de Gökhan Töre’nin dönmesiyle birlikte Lens’in ayrılmasına sıcak bakıyor. Beşiktaş’la 4 yıllık sözleşmesi bulunan Jeremain Lens’in yüksek maaşı konusunda tarafların görüştüğü ifade edildi. Öt eyandan teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği Negredo ve Love’ın satışı için ise Meksika, Brezilya ve İspanya kulüpleriyle temaslar devam ediyor.

  • Rafael’de mutlu son
  • Transferde önceliği sağ bek bölgesine veren Beşiktaş, Rafael Da Silva için Olimpik Lyon’la büyük ölçüde anlaştı. 27 yaşındaki sağ bek ile el sıkışan Beşiktaş, Lyon’u da ikna etti. L’Equipe’de yer alan habere göre, bir süredir görüşme halinde olan kulüplerin el sıkıştıkları iddia edildi. Gökhan Gönül’ün ilerleyen yaşı ve uzun süreli sakatlıkları nedeniyle geçen sezon sağ bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan Şenol Güneş’in kadroda görmek istediği Rafael’in üç yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Oğuzhan 4 yıl uzattı

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup ile sözleşmeyi 4 yıllığına uzattı. Türkiye Futbol Federasyonunun futbolcularla ilgili sayfasındaki bilgide, siyah-beyazlı kulübün Oğuzhan Özyakup ile 31 Mayıs 2022’ye kadar uzattığı bilgisi yer aldı. Beşiktaş’a 2012-2013 sezonunda transfer olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 6 sezonda 219 resmi maça çıkıp 27 gol kaydetti.

#Beşiktaş
#Transfer
6 yıl önce