|

Telekom'dan Karşıyaka'ya aynı tarife!

Türk Telekom Başantrenörü Josip Vrankovic, Pınar Karşıyaka maçına ilişkin, "Galatasaray karşısında ve Fenerbahçe maçının ilk yarısında sergilediğimiz oyunu ortaya koymaya çalışacağız" dedi.

Aa
00:00 - 22/11/2013 Cuma
Güncelleme: 18:59 - 22/11/2013 Cuma
Yeni Şafak
Telekom'dan Karşıyaka'ya aynı tarife!
Telekom'dan Karşıyaka'ya aynı tarife!

Beko Basketbol Ligi'nde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamlayan Türk Telekom Başantrenörü Josip Vrankovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pınar Karşıyaka'nın güçlü bir takım olduğunu ve maçın zor geçeceğini belirtti.

Ege temsilcisinin Fenerbahçe ve Galatasaray gibi yıldızları bulunmadığı ancak çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Vrankovic, "Ritm tutturdukları zaman çok tehlikeli oluyorlar. Yıldızsız ama güçlüler" diye konuştu.

Sezon öncesi Pınar Karşıyaka ile hazırlık maçı yaptıklarını hatırlatan Josip Vrankovic, rakiplerinin tarzını iyi bildiklerini, kendi oyunlarını sergileyerek maçı kazanmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Oyunculardan Can Akın ise Pınar Karşıyaka maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda yenmek çok zor. Bu nedenle öncelikle rakibimizi evimizde yenmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Bu arada başkent temsilcisinin yeni transferi Vuk Radivojevic, mavi-beyazlı formayla Ege temsilcisi karşısında ilk maçına çıkacak.


10 yıl önce