|

Terim''den mücadele uyarısı

.
00:00 - 8/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:14 - 8/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Terim''den mücadele uyarısı
Terim''den mücadele uyarısı

EURO 2016 Elemeleri grup maçında yarın İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımı''nda bütün hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncularla yaptığı toplantılarda grup maçlarına galibiyetle başlamanın önemine dikkat çekiyor. Antrenmanlarda futbolculara, rakip ve yapmaları gerekenler konusunda sürekli uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, keyifli bir çalışma programıyla da takımın moralini üst seviyede tutuyor. Yaptığı analizlerle İzlanda''nın zayıf ve güçlü yanlarını tespit edip futbolculara en ince ayrıntısına kadar anlatan Terim, oyunculardan sahada beklentilerini de bire birer uygulamalı olarak gösteriyor. İzlanda karşısında Danimarka maçının ikinci yarısındaki gibi bir oyun anlayışıyla mücadele etmeleri halinde kazanmamaları için bir neden olmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, oyunculardan yenilgiyi kabullenmeyen ve asla pes etmeyen, mücadeleci bir performans sergilemelerini istiyor. Oyunculardan İzlanda karşısında hücumda hızlı olmaları gerektiğini anlatan Terim, böylece rakibin savunma hattını kolay geçebileceklerini dile getiriyor.

İzlanda maçı Bebek''in

A Milli Takım''ın 2016 Avrupa Şampiyonası eleme gruplarında yarın İzlanda ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu. TSİ 21.45''te başlayacak İzlanda - Türkiye karşılaşmasını Hırvatistan Futbol Federasyonu''ndan Ivan Bebek yönetecek. Bebek''in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak.

Büyük oyun olacak

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri ilk maçında yarın Türkiye''yi ağırlayacak İzlanda''nın golcü oyuncusu Birkir Bjarnason, mücadeleyi merakla beklediklerini söyledi. Karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Bjarnason, ''Birçok insan heyecanla bu maçı bekliyor. Türkiye çok güçlü bir takım ve iyi oyuncuları var. Büyük bir oyun olacak. Sadece kendi futbolumuzu ortaya koymaya çalışacağız ve bunu en iyi şekilde yapmalıyız'' ifadelerini kullandı. İtalya''da Pescara forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, Hırvatistan''a şanssız bir şekilde mağlup olarak Dünya Kupası''na gidemediklerini hatırlatarak, ''Türkiye ile ilk buluşmamız da çok zorlu geçecek ama elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu.


10 yıl önce