|

Teşhisi koyduk

Beşiktaş'ın bu sezon savunma ve orta sahada büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren Sinan Engin, “Hastalığın ne olduğunu biliyoruz. Bu bölgelere en az 4-5 takviye yapacağız” dedi.

Engin Albayrak
00:00 - 22/04/2008 Salı
Güncelleme: 01:08 - 22/04/2008 Salı
Yeni Şafak
Teşhisi koyduk
Teşhisi koyduk

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, gelecek yıl daha iyi olacaklarını söyledi. Engin, kadrolarının yeterli olmadığını belirterek, “Ertuğrul Sağlam'ın da fazla yapacağı bir şey yoktu. Bazı oyuncular uyum sağlayamadı. Elimizdeki kısıtlı kadroyla bizi buraya kadar taşıdı. Gelecek sezon daha iyi bir kadro kurarak başarılı olacağız” dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Engin, “Görüştüğümüz isimler var ama anlaştığımız yok. Beşiktaş'ın hastalığını bulduk. Savunma ve orta sahaya en az 4-5 futbolcu almak istiyoruz. Beşiktaş'a yararlı olacağına inandığımız oyuncuları belirleyerek, sezon sonunda takıma katacağız” diye konuştu.

Ligde yarışı sonuna kadar sürdüreceklerini de belirten Engin, “Şampiyonluk ve UEFA şansını kaçırdığımızı söyleyenler önce kendi işine baksın. Hedefimiz kalan 3 maçımızı da kazanmak. Onları hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. Ondan sonra da zirvedeki rakiplerimizin birbiriyleriyle yapacağı maçları bekleceğiz” dedi. Engin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolculara da mesaj yollayarak, “Aklı olan Beşiktaş'ta kalır. Sezon bitmeden kimse ile masaya oturmayız. Beşiktaş'a kolay gelinmez. Gitmek isteyen varsa kapı orada. Ama bir daha o kapıdan içeri girebilirler mi bilinmez' diyerek gözdağı verdi.


Bilyaletdinov iddiası

Beşiktaş'ta şimdi de gündeme Lokomotif Moskova'dan Diniyar Bilyaletdinov geldi. Bu futbolcuyu Rusya'da izleyen menajer Sinan Engin'in de beğendiği öğrenildi. Sol açık ve forvet arkası oynayan genç futbolcu, Rusya'nın gelecekteki en büyük yıldız adaylarından gösteriliyor. 1985 doğumlu ve 1.80 boyundaki genç futbolcu için kulübü 4 milyon euro bonservis istiyor.



'Para kazandırmak istedim'

Sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Gökhan Zan, Almanya, İngiltere ve Fransa'daki bazı kulüplerden teklif aldığını söyledi. Gökhan, “Avrupa'da futbolcu parasını gününde alıyor, stresi yok, kafası rahat. Türkiye'de ise paranızı zamanında alamıyor, maça stresli çıkıyor, küfür yiyorsunuz. Geçen sezon gitseydim Beşiktaş'a para kazandıracaktım” dedi. Getafe ile anlaşan İbrahim Kaş'ın menajeri Ahmet Bulut, '12 Mayıs'ta sözleşme imzalayacağız. Bonservis bedeli olarak da 10 milyon euro belirlediler' dedi.


16 yıl önce