|

Trabzon-Mardin Kardeşlik Köprüsü

Trabzon ile Mardin arasında başlatılan kardeşlik köprüsü projesine bir destek de TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK’dan geldi. Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, “Spor sayesinde çok geniş dostluklar yelpazesi oluşturduk” dedi

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 20/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:53 - 20/12/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Hekimoğlu Trabzon FK kafilesi Mardin Havalimanı’nda Mardin Trabzonspor Ta-raftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve Mardin yöresi halk oyunları ekibi ta-rafından karşılandı.
Hekimoğlu Trabzon FK kafilesi Mardin Havalimanı’nda Mardin Trabzonspor Ta-raftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve Mardin yöresi halk oyunları ekibi ta-rafından karşılandı.

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ve Yönetim Kurulunun organize ettiği, Güney Doğu Anadolu gezi programına basın mensupları da katıldı. Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, eşleri ve basın mensuplarından oluşan heyet ilk olarak Mardin’e hareket etti. Hekimoğlu Trabzon FK kafilesini Mardin Havalimanı’nda Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Mardin yöresi halk oyunları ekibinin folklor gösterisiyle karşıladı. Daha sonra Mardin’in tarihi mekanlarını gezen kafile için akşam da yöreye özgü sıra gecesi düzenlendi.

KAYMAKAMDAN ZİYARET

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Mardin’in Derik İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ile Mardin’de biraya geldi. 11 Kasım 2016 yılında Derik Kaymakamlığı görevini yürüttüğü sırada haince bir saldırı sonrası şehit edilen, aslen Trabzonlu olan Muhammed Fatih Safitürk’ten sonra gönüllü olarak bu göreve atanan Kaymakam Hakan Kafkas’a, Hekimoğlu, kulüp formasını hediye etti. Hekimoğlu Trabzon FK heyeti Mardin programının ardından Şanlıurfa’ya geçti. Şanlıurfa’da bulunan tarihi mekanları gezen heyet daha sonra Hekimoğlu Trabzon FK ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanan müsabakayı izlediler. 0-0 beraberlikle biten maçın ardından Balıklıgöl turu yapıldı. Süper Ligin 16. haftasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasını da birlikte izleyen kafile daha sonra sıra gecesinde Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan’ın konuğu oldu.

GÜZEL İNSANLAR TANIDIK

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, gecede Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan’a kulüp forma ve atkısını hediye etti. Misafirperverliğinden dolayı Aslan’a teşekkür eden Hekimoğlu, “Spor sayesinde çok geniş dostluklar yelpazesi oluşturduk. Her gittiğim ilde yeni insanlar tanıdık. Uzun yıllar sürecek dostluklar kurduk. Şanlıurfa ve Mardin’de bizleri en iyi şekilde ağırlayan dostlarımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


  • Esteban izinsiz ayrıldı
  • Trabzonspor Kulübü, kalecileri Esteban Alvarado Brown’un sezon sonu bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak haksız bir şekilde feshettiğini açıkladı. Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Esteban Alvarado Brown, geçmiş dönemlere ait alacaklarından dolayı kulübümüze ihtar çekmiş, avukatıyla yapılan görüşmeler neticesinde ödeme için 24 Aralık 2018 tarihine kadar süre alınmıştır. Ancak; Esteban Alvarado Brown bu süreyi beklemeden sezon sonu bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak haksız bir şekilde feshetmiştir. Kulübümüz tarafından konuyla ilgili gerekli hukuki girişimlerde bulunulduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. Kosta Rikalı kaleci, önceki gün izinsiz olarak Trabzon’dan ayrılmıştı.
#Hekimoğlu Trabzon FK
#Mardin
#İbrahim Aydın
#Trabzonspor
5 yıl önce