|

Trabzonspor dört koldan

Genel Sekreter Mahmut Aksu, Visla Krokow'un stoperi Glowacki'nin transferini bitirmek için dün Polonya'ya gitti. Bordo-mavililer, forvet için Marko Pantelij ve Nikica Jilovic, sol kanat konusunda da Fenerbahçe'den Vederson ile ilgileniyor.

Kamil Anahar
00:00 - 22/05/2010 Cumartesi
Güncelleme: 00:31 - 22/05/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor dört koldan
Trabzonspor dört koldan

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun Wisla Krakow'un stoperi Arkadiusz Glowacki'nin transferi için Polonya'ya gittiği bildirildi. Aksu'nun 31 yaşındaki futbolcunun bonservisi için kulübüyle masaya oturacağı ve birkaç gün içinde bu transferden sonuç alınabileceği belirtildi. Bordo-mavili takımın forvette önceliği ise Hollanda'nın Ajax Kulübü'nde forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Marco Pantelic'e verdiği kaydedildi. Bordo-mavililerin Pantelic'in menajeriyle ön görüşme yaptığı ve Glawocki transferinin ardından bu transferin sonuçlandırılmaya çalışılacağı belirtildi.

VEDERSON İÇİN İZİN İSTENDİ

Pantelic'in menajerininin yüksek bir fiyat talep etmesine karşın futbolcuya bonservis ödenemeyecek olması nedeniyle bordo-mavili yönetimin görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. Pantelic'in olmaması halinde ise Nikica Jelavic'in gündeme alınacağı belirtildi. Sol kanat oyuncusu Vederson konusunda da Fenerbahçe'den izin istendiği öğrenildi. Vederson'un sözleşmesinin bitmesine karşın bordo-mavililerin, sarı-lacivertli kulübün bu futbolcu konusunda görüşünü aldığı kaydedildi. Futbolcunun külübeyle anlaşamaması halinde Trabzonspor'un bu transfer için harekete geçeceği belirtildi.

14 yıl önce