|

Trabzonspor'da Constant şoku

Legia Varşova maçında sakatlanan Gineli oyuncunun en az bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bugün yapılan çalışmaya katılmayan ve sol ayağına özel bir aparat takılan Constant çalışmalarını salonda sürdürecek, kesin sonuç pazartesi günü çekilecek MR ile netleşecek.

Dha
00:00 - 9/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:10 - 9/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzonspor'da Constant şoku
Trabzonspor'da Constant şoku

Trabzonspor, çalışmalarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic antrenman öncesinde sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Kevin Constant ile saha ortasında yaklaşık 15 dakika süren özel bir görüşme yaptı. Antremana sakat olan Onur ve Deniz ile birlikte milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare ve Uğurcan katılmazken, Aykut, Mustafa Yumlu ve Constant salonda çalıştı. Antrenmanda ağırlıklı olarak kondisyon çalışması üzerinde duruldu. Havanın çok sıcak olması nedeniyle sık sık su molası verilirken, oyuncuların aşırı sıcak ve tempo nedeniyle zorlandıkları görüldü.

Bu arada Kevin Constant'ın Legia Varşova maçı sonrası yapılan kontrollerde sol ayak bileğinde ödem olduğu açıklanmıştı. Ancak daha sonra sorunun kemikten kaynaklandığı belirlendi ve bu oyuncunun ayağına koruyucu amaçlı özel bir aparat takıldı. Pazartesi günü kontrol amaçlı MR çektirecek olan Constantın ayak bileği kemiğinde esneme olduğu, kırık olup olmadığının yapılacak kontroller sonucunda belirleneceği vurgulandı. Constantın bu süre içinde çalışmalarına salonda devam edeceği ancak en az bir ay takımdan uzak kalabileceği öğrenildi.

10 yıl önce