|

Trabzonspor’da reçete yazıldı

Sezon başında yaptığı transferlerin fazlalıklarından kurtulmaya çalışan bordo-mavililerde gündem alınacaklardan önce satılacak futbolcular. Bu doğrultuda liste başını Waris, Constant ve Papadopoulos oluşturuyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/01/2015 Salı
Güncelleme: 23:03 - 19/01/2015 Pazartesi
Yeni Şafak
Sezonun transfer şampiyonu Trabzonspor, transfere doymuyor. Sezon başında 22 futbolcuyu bünyesine katan bordo-mavili kulüp yeni transferler için gün sayıyor ama öncelik alınacaklarda değil satılacaklarda. Genel Menajer Serhat Altıncı’nın, özellikle yabancı futbolcuların satılmalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, teklif gelen yabancı futbolcuların satılması için teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim kurulundan onay çıktığı öğrenildi.

BOURCEANU GERİ DÖNÜYOR

Sezon başında Romanya’nın S.Bükreş takımına kiralanan Bourceanu’yu geri çağırmayı planlayan yönetim, öncelikli olarak Waris, Constant ve Papadopoulos’un satılmasını planlanıyor. 

Sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Yunan futbolcu Papadopoulos’a Çin kulüplerinden Shanghai Greenland FC talip olurken 300 Bin Euro önerildiği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

WARİS'İ STOKE CİTY İSTİYOR

Papadopoulos’un yıllık alacağı olan 750 Bin Euro’yu da ödemeyecek olan bordo-mavililer böylelikle hem kontenjanı açıp hem de Yunan futbolcudan 1 Milyon Euro kazanmayı planlıyor. Waris için en ciddi teklifin Premier Lig takımlarından Stoke City'den geldiği öğrenilirken İngiliz kulübünün Ganalı oyuncu için 4 milyon Pound’luk teklif yaptığı belirtildi.

Aytaç Kara’ya Skibbe engeli

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal’ın defans bloğunun güçlendirilmesi için mutlaka alınması yönünde rapor verdiği 22 yaşındaki savunmacı Aytaç Kara’nın transferi zora girdi. Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesi sonrası teknik direktörlüğe getirilen Michael Skibbe’nin, Başkan Mesut Hoşcan’la yaptığı görüşme sonucunda genç oyuncunun mutlaka takımda kalmasını istediği öğrenildi. Aytaç Kara, transferi şimdilik rafa kalktı.


Genel Kurul mahkemelik!

Trabzonspor'un olaylı geçen son Genel Kurulu mahkemelik oldu. 25 üye, genel kurulun iptali için başvurdu. Dava dosyasında iki gerekçe öne çıkarken, bunlardan biri usulsüz divan seçimi, bir diğeri de Divan’a sunulan iki önergenin kabul edilmemesi oldu. 


Zeki Ayvaz ile yollar ayrıldı

Transfer döneminin hareketli takımlarınan Trabzonspor, kaleci Zeki Ayvaz ile yollarını ayırdı. Bordo-mavililer, 2006-07 sezonunda Akçaabat Sebatspor'dan transfer ettiği genç kaleciyle sözleşmenin feshedildiğini borsaya bildirdi. Zeki, ligin ilk yarısında Balıkesirspor'daydı. 

#Trabzonspor
#Serhat Altıncı
#Bourceanu
9 yıl önce