|

Trabzonspor'un listesinde üç yabancı var

Kamerunlu Stephane Mbia'yı renklerine katarak transfer sezonuna hızlı giren Trabzonspor'un listesinde Geoffrey Bia, Guidetti ve Douglas olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
16:25 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:35 - 11/06/2015 Perşembe
DHA

Sportif direktör Süleyman Hurma'nın dün Belçika'da sözleşme imzaladığı Stephane Mbia ile anlaşmanın 3 yıllığına yapıldığı her yıl için 2.5 milyon euro garanti para verilecek olan Kamerunlu oyuncuya, bonservisi elinde olması nedeniyle de yaklaşık 1 milyon euro imza parası ödeneceği belirtildi. Mbianın milli takım kampı nedeniyle en erken salı günü Trabzon'a gelebileceği bildirildi.



MEKİK DOKUYOR

Bordo mavili takım Mbia'yı alarak transfere hızlı bir giriş yaparken Süleyman Hurma Avrupa'da adeta mekik dokuyor.Trabzonspor'un listesindeki diğer futbolcuların Standart Liege'nin Kongolu oyuncusu Geoffrey Bia, Celtic'in İsveçli forveti Guidetti, Dinamo Moskova'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Douglas olduğu belirtildi.



3 YABANCIYA TAKIM ARANIYOR

Bu arada Trabzonspor yönetiminin teknik direktör Ersun Yanalın gönderilmelerini istediği Yatabare, Waris ve Constanta takım bulma konusundaki çalışmaları da sürüyor. Yatabare, Waris ve Constanta menajerler aracılığıyla bazı tekliflerin geldiği, ancak henüz anlaşma bağlanmadığı öğrenildi

#trabzonspor
#süleyman hurma
#transfer
#Geoffrey Bia
#Guidetti
#Douglas
9 yıl önce