|

Transfer harekatı

Bordo-mavili yöneticiler, Andwerpen'in Arjantinli ön liberosu Gustava Colman'ın transferinde sona yaklaşırken, Tunuslu Chermiti için de son teklifini yaptı.

Kamil Anahar
00:00 - 25/04/2008 Cuma
Güncelleme: 01:01 - 25/04/2008 Cuma
Yeni Şafak
Transfer harekatı
Transfer harekatı

Trabzonspor'da dış transfer için somut adımlar atılmaya başlandı. Tunus, İsviçre, Belçika, Almanya gibi ülkelerde yapılan görüşmelere şimdi de Hırvatistan eklendi. Başkan yardımcısı Muammer Saka ve teknik direktör Ersun Yanal, Hırvatistan'da Hajduk Split-Varteks Kupa yarı final maçını izledi. Yanal, Hajduk Split'in Romen oyuncu Florien Cernat'ı beğendiği öğrenildi. Karadeniz ekibi, Basel'in stoperi Majstroroviç'i de listeye aldı.

EN GÖZDE COLMAN

Bordo-Mavililer, Belçika'nın Germinal Beevschoot Andwerpen takımının Arjantinli ön liberosu Gustava Colman'ın transferinde son aşamaya geldiği iddia edildi. 22 yaşındaki ön libero için Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu'nun pazarlıklarla fiyatını 1 milyon 750 bin Euro'ya düşürdüğü belirtildi. Tunuslu Chermiti'nin kulübü Sahal'e de resmi teklifi iletildi. Trabzonspor, Tunuslu Chermiti olmazsa, Rumen Cernat'a yönelecek.


16 yıl önce