|

Transfer rekoru kırdı yedek kulübesinde oturuyor

Fenerbahçe'nin transfer döneminde Boluspor'a 1 milyon Euro bedelle sattığı Ertuğrul Taşkıran sezonun ilk maçında yedek kulübesinde oturdu. Boluspor'un transfer rekoru kırarak aldığı kalecinin yedek soyunması taraftarlar arasında tartışma çıkardı.

Yeni Şafak
20:43 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 21:01 - 13/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
TFF 1. Lİg takımı Boluspor'a 1 milyon Euro bedelle transfer olan Ertuğrul Taşkıran, yeni takımında 
da yedek kulübesinde yer aldı.
TFF 1. Lİg takımı Boluspor'a 1 milyon Euro bedelle transfer olan Ertuğrul Taşkıran, yeni takımında da yedek kulübesinde yer aldı.

Boluspor'un ödediği bonservis bedeliyle kulüp tarihine geçen kaleci Ertuğrul Taşkıran, sezonun ilk maçında Giresunspor karşısında yedek kulübesinde oturdu.

Transfer döneminde Finansal Fair Play konusunda sıkıntılar yaşayan ve bu sebeple bir çok futbolcusunu elinden çıkartan sarı lacivertliler, 3. kalecisi Ertuğrul'u da Boluspor'a vermişti. Kariyerinde bonservisine hiç para ödenmeyen futbolcunun 1 milyon Euro'ya Boluspor'a gitmesi o dönem ciddi şekilde tartışma çıkarmıştı.

  • 27 yaşındaki kalecinin Boluspor'da bu kadar yatırım yapıldıktan sonra 1. kaleci olması bekleniyordu. Ancak durum öyle olmadı. Ertuğrul Taşkıran ligin ilk maçında Gökhan Değirmenci'nin arkasında yedek bekledi.
#Fenerbahçe
#Ertuğrul Taşkıran
#Boluspor
7 yıl önce