|

Tümer Metin'den Beşiktaşlı futbolcuya: Kaptana böyle bakamazsın

Göztepe deplasmanından eli boş dönen Beşiktaş'ı değerlendiren Tümer Metin, teknik direktör Şenol Güneş'in formsuz olduğunu söyledi. Metin ayrıca Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Babel'le ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Haber Merkezi
11:59 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:43 - 22/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Oğuzhan Özyakup Göztepe karşısında kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.
Oğuzhan Özyakup Göztepe karşısında kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

Beşiktaş'ın Göztepe'ye deplasmanda 2-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Tümer Metin çarpıcı yorumlarda bulundu. Siyah-beyazlı takımda miadını doldurmuş çok oyuncu olduğunu belirten Metin, "Bir takımda kariyer korkusu olmayan oyuncular varsa, o uçağın burnu yere sürter" ifadelerini kullandı. Tümer Metin, Göztepe karşısında ayakta kalan tek futbolcunun Atiba olduğunu sözlerine ekledi.

"Kaptana böyle bakamazsın"

Oğuzhan Özyakup'un kaçırdığı penaltıya da değinen Tümer Metin, "Babel'in penaltıda Oğuzhan'a bir bakışı var... Bir kaptana böyle bakamazsın" dedi.


"Beşiktaş'tan git bakalım başka nerede oynayacaksın?"

Metin, Beşiktaş'ın orta sahadaki oyuncusu Tolgay Arslan'ın performansı için ise, "90 lig maçı oynamış, golü olmayan oyuncu var Beşiktaş'ta. Yaratıcı oyuncu diye geçiniyorsun, oynamayınca yüzün düşüyor. Beşiktaş'tan git bakalım başka nerede oynayacaksın?" ifadelerini kullandı.

"Şenol Güneş formsuz"

Şenol Güneş'in formsuz olduğunu ifade eden Tümer Metin, "Şenol Güneş, uzun zaman sonra ilk kez bu kadar formsuz. Bazı oyuncular da, 'miş, muş' gibi yapıyor" dedi.

Tümer Metin'in diğer açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Oğuzhan'a kaptanlık bandı ağır geliyor"
  • "Haftaya dakika 85, penaltı, tekrar Oğuzhan penaltıya gidecek mi? Oğuzhan'a kaptanlık bandı ağır geliyor, belli."
"Güneş ile Orman birbirlerine mesaj gönderiyor"

  • "Şenol Güneş, geçen seneki olaylı Fenerbahçe maçından sonra evde yok. Fikret Orman ile Şenol Güneş basın üzerinden birbirlerine mesaj veriyor. Böyle bir şey nerede var? İçeride de durumu toparlayacak yerli oyuncu yok."

#Tümer Metin
#Beşiktaş
6 yıl önce