|

Tuncay'a 'gitme' diyorlar

İha
00:00 - 17/12/2008 Çarşamba
Güncelleme: 13:20 - 17/12/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Tuncay'a 'gitme' diyorlar
Tuncay'a 'gitme' diyorlar

Middlesbroughlu Emanuel Pogatetz, takım arkadaşı Tuncay Şanlı'nın Chelsea'ye imza atma ihtimali olduğunu ifade ederek, bu durumun kendisini korkuttuğunu söyledi.



Middlesbrough'un Avusturyalı yıldızı Emanuel Pogatetz, Chelsea'nin transfer gündeminde bulunan takım arkadaşı milli futbolcu Tuncay Şanlı'yla ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.



Pogatetz, Tuncay Şanlı'nın devre arasında Chelsea'ye imza atma ihtimali olduğunu, bu durumun da kendisini korkuttuğunu ifade etti. Pogatetz, “Tuncay, takımımızın en iyi oyuncularından biri, Chelsea'nin onu istemesinden daha doğal bir şey yok. Chelsea ciddi bir teklifle geldiğinde, o da elbette ki bunu düşünecektir. Bence gitmeli de. Çünkü Şampiyonlar Liginde oynuyorlar ve Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi içindeler. Ama kalırsa çok mutlu olurum. Her transfer döneminde iyi oyuncularımız hakkında spekülasyonlar çıkıyor. Fakat önemli olan onları takımda tutmak” dedi.



Her transfer döneminde Tuncay gibi kaliteli oyuncular hakkında bu tür transfer haberlerinin çıktığını vurgulayan Avusturyalı defans oyuncusu, “Tuncay, kariyeriyle ilgili en doğru kararı kendisi verecek. Ama ben onun takımımızda kalmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

15 yıl önce