|

Türk bayrağı yakılınca ayrıldı

Bayern Münih'e transfer olan Türk asıllı Alman stoper Serdar Taşçı'nın Menajeri Ahmet Bulut, 'Serdar, Spartak Moskova maçında Türk bayrağı yakılınca Rusya'dan ayrılmak istedi' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:07 - 4/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:48 - 4/02/2016 Perşembe

Bayern Münih'in transferin son gününde Spartak Moskova'dan transfer ettiği Serda Taşçı, takımıyla ilk idmanında talihsiz bir sakatlık yaşadı. 6 aylığına kiralanan Serdar idmanın ilk bölümünde kafasına aldığı darbeyle yerde kaldı. Tecrübeli savunma oyuncusunun beyin sarsıntısı geçirdiği, takıma dönüşünün 2-3 günü bulacağı bildirildi.




Formasını başkası tuttu

Bayern Münih Kulübü dün Serdar Taşçı'nın basın tanıtımını gerçekleştirdi ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle yıldız futbolcu katılmadı. Alman kulübü sakatlığa rağmen daha önce planlanan toplantı saatini değiştirmedi; Serdar, 'kendi basın toplantısına katılmayan futbolcu' olarak tarihe geçti.



'Türk bayrağı yakılınca ayrılmak istedi'

Öte yandan Radyospor'a konuşan Serdar'ın menajeri Ahmet Bulut, transferin perde arkasını aktardı: "Serdar milliyetçi bir çocuk, Spartak Moskova maçında Türk bayrağı yakılınca Rusya'dan ayrılmak istedi. Üç hafta önce Schalke ile anlaşmıştık ama Bayern'in bir stopere ihtiyacı olunca, bir gecede transfer bitti."


#serdar taşçı
#ahmet bulut
#bayern münih
#rusya
#türk bayrağı
8 yıl önce