|

Türkiye için çok önemli işler yaptık

F.Bahçe Acıbadem Antrenörü Ze Roberto, Dünya Şampiyonu olarak Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyurduklarını ifade etti.

00:00 - 23/12/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:24 - 23/12/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Türkiye için çok önemli işler yaptık
Türkiye için çok önemli işler yaptık

Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından Katar'daki Kulüplerarası Dünya Şampiyonası'nda kupanın sahibi olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Takımı'nın teknik direktörü Ze Roberto, hem Fenerbahçe hem de Türk Spor tarihi için önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Takımın Brezilyalı teknik direktörü Ze Roberto, düzenlenen basın toplantısında şampiyonada dünyanın en iyi takımlarına karşı mücadele ettiklerini dile getirdi.

Brezilyalı teknik adam, “Çok gururluyum. Hem Fenerbahçe tarihi için hem de Türk spor tarihi için çok önemli şeyler yaptık. Turnuvada dünyanın en iyi takımları vardı. Bütün maçları 3-0'lık sonuçlarla geçtik. Bu bizim için çok önemliydi. Daha önümüzde birçok turnuva var. O turnuvalarda da aynı başarıyı devam ettirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız' ifadelerini kullandı. Kaptan Çiğdem Rasna, büyük bir başarıya imza attıklarını, yeni başarılar için aynı inançla mücadele edeceklerini kaydetti.


ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR ÇİÇEKLE KARŞILANDI

Katar'daki turnuvada şampiyon olarak bir ilke imza atan F.Bahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Türkiye'ye gelişte çiçeklerle karşılandı.


13 yıl önce