|

TÜRKİYE İLGİ ODAĞI

Çarşamba günü grup liderliğini garantilemek için oynayacağımız İsveç takımı Ali Sami Yen'de çalışırken, Türk Milli Takımı'nın Florya'daki antrenmanı yabancıların baskınına uğradı. Medya mensupları en çok Hakan, Alpay ve Emre ile ilgilendiler.

Yeni Şafak
00:00 - 4/09/2001 Salı
Güncelleme: 19:51 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Grup birinciliği için büyük önem taşıyan Türkiye-İsveç maçına İsveç basını büyük ilgi gösterdi. Milli Takımımız'ın Florya'da yaptığı antrenmanı yerli basın mensuplarının yanısıra çok sayıda İsveç medyası izledi. Futbolcularımızla yakından ilgilenen yabancı medya mensupları özellikle Hakan Şükür, Emre ve Alpay ile röportajlar yaptılar. Slovakya'ya gol atan Hakan Şükür'ün yumruklarını sıkarak poz vermesini isteyen gazetecilerin, bu isteği yerine gelmedi. Hakan, röportajının abartılmasını istemedi.



Milliler çakı gibi


Millilerimiz, Metin Oktay Tesisleri'nde yaklaşık bir saat süren top sürme, tek pas ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Rüştü, Ömer ve Metin'in ayrı çalıştığı antrenmana tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Milli Takımımızda sakatlık sorunu olmadığını, İsveç karşısında etkili olabilecek en güçlü kadroyu çıkaracağını söyledi. Güneş, bugün Polat Rönesans Oteli'nde yerli ve yabancı basın mensupları için bir basın toplantısı düzenleyecek.



İlk sınav Ümitler'in


ÜMİT Milli Takımı, 13. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki 9. maçında, bugün İzmit'te İsveç ile karşı karşıya gelecek. 19 puanla lider durumda bulunan Millilerimiz 18 puanla 2. sırada yer alan İsveç arasındaki karşılaşma, saat 20.00'de Başlayacak.



#Türkiye A Milli Futbol Takımı
#Türkiye-İsveç maçı
#Hakan Şükür
#Emre
#Alpay
23 yıl önce