|

'Türkiye kazanmaya yakın'

2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısıyla Türkiye'nin ne kadar önemli bir takım olduğunu gösterdiğini belirten Ermenistan Milli Takımı Teknik Direktörü Poulsen, “Maça iyi bir skor elde etmek için çıkacağız” dedi.

00:00 - 5/09/2008 Cuma
Güncelleme: 02:46 - 5/09/2008 Cuma
Yeni Şafak
'Türkiye kazanmaya yakın'
'Türkiye kazanmaya yakın'

Ermenistan Milli Takımı Teknik Direktörü Jan Poulsen, “Türkiye önemli bir takım, şu şartlar altında kazanmaya daha yakın” dedi. Poulsen, Türk Milli Takımı'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda elde ettiği başarıyla kendini ispatladığını ve ne kadar önemli bir takım olduğunu gösterdiğini kaydetti. Bu şartlar altında Türkiye'nin daha şanslı ve kazanmaya yakın olduğunu belirten Poulsen, kendilerinin de karşılaşmaya iyi bir skor elde etmek için çıkacaklarını ifade etti. Ermeni oyuncular, Türk Milli Takımı'nın gücünü iyi bildiklerini, çok enteresan ve zevkli bir maç olacağını belirtti.



Son idman Ermenistan'da

A Milli Takım, Ermenistan maçı için dün İstanbul'daki son çalışmasını yaptı. Oyuncuların hırslı görünmesi teknik direktör Fatih Terim'i memnun etti. Milli Takım bugün 9.30'da Ermenistan'a gidecek ve son idmanını Hrazdan Stadı'nda yapacak. Öte yandan A Milli Takım'ın Belçika maçının biletleri yarın satışa çıkacak. Fiyatlar 27 ile 110 YTL arasında değişiyor.


16 yıl önce