|

Türkiye şampiyon olabilir

İngiltere ve Avrupa futbolunun önemli isimlerinden David Platt, Milli Takımımızı överken, “Türkiye 2008 finallerinde Avrupa şampiyonu olursa buna kimse şaşırmasın” dedi.

00:00 - 24/11/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:09 - 24/11/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Türkiye şampiyon olabilir
Türkiye şampiyon olabilir

İngiltere Milli Takımı'nın unutulmaz eski futbolcularından David Platt, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupayı kaldırması durumunda buna kimsenin şaşırmaması gerektiğini söyledi. Antalya'da başlayan Beko Classıc 2007 Golf Turnuvası'na katılan David Platt, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.


16 DENK TAKIM VAR

Platt, “Avrupa Futbol Şampiyonası'nda birbirine denk 16 takım mücadele edecek. Bu şampiyonada her takımın şampiyon olma şansı var. Türkiye şampiyon olursa da kimse şaşırmasın” dedi. Platt, bu yıl İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'nın kaliteli bir futbolcu olduğunu ancak çok şanssızlık yaşadığını kaydetti.


TUNCAY BAŞARILI OLUR

Tuncay'ı Fenerbahçe'de oynarken tanıdığını anlatan Platt, “Kendisi çok başarılı bir futbolcu. Bu sezon başında sakatlandı. Yeni bir ülkeye geldiği için uyum sorunu var. İnanıyorum ki gelecek yıl İngiltere'de çok başarılı olacaktır” diye konuştu. Platt, Antalya'daki golf turnuvasına katıldığı için de mutlu olduğunu, Antalya'nın muhteşem tesislere sahip olduğunu belirtti.



17 yıl önce