|

UEFA'dan Kartal'a temiz kağıdı

Bu sezon başında mali kriterlere uymadığı için Avrupa kupalarından men edilen Beşiktaş, gelecek sezon için UEFA'dan onayı aldı

Süleyman Hatısaru
00:00 - 3/05/2013 Cuma
Güncelleme: 00:55 - 3/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
UEFA'dan Kartal'a temiz kağıdı
UEFA'dan Kartal'a temiz kağıdı

Beşiktaş'a UEFA'dan iyi haber geldi. Siyah beyazlı kulüp, 2013-2014 sezonu için UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 'Beşiktaş, 2013-2014 sezonu için UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. İncelemeler sonucunda siyah-beyazlıların UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandığı ve UEFA müsabakalarına katılabileceği Türkiye Futbol Fede-rasyonu tarafından tarafımıza bildirildi' denildi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı olma-sına rağmen, finansal fair play kurallarına takılan siyah-beyazlılar Avrupa'dan men edilmişti. Gelecek sezon için de aynı akıbeti yaşamamak için UEFA'da bulunan dava dosyalarını yeniden yapılandırma yaparak kapatan Beşiktaş yönetimi, Avrupa vizesini almayı başardı.

Fernandes oynamayı reddetti

Kulüp doktoru teknik direktör Samet Aybaba'ya Fernandes için 'oynayabilir' raporu verdi. Portekizli yıldız, ağlarını bahane ederek Eskişehir maçına çıkmayı reddetti.

Futbolcuların hesapları para doldu

Beşiktaş yönetimi, bu ayın ve gelecek ayın transfer taksitlerini futbolcuların hesabına yatırdı.


11 yıl önce