|

Ünal Aysal'dan taraftara mesaj

Galatasaraylı taraftarların tekrar başkan olması için kampanyalar başlattığı Ünal Aysal, konuyla ilgili önemli mesajlar verdi. Aysal, Galatasaray'ın genel kurul üyelerinin başkanlığıyla ilgili olarak belirleyici faktör olacağını işaret etti.

Yeni Şafak
18:41 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 18:48 - 2/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray taraftarı son dönemlerde alınan kötü sonuçların ardından Ünal Aysal'ın kulübe başkan olarak dönmesi için kampanyalar düzenliyor.
Galatasaray taraftarı son dönemlerde alınan kötü sonuçların ardından Ünal Aysal'ın kulübe başkan olarak dönmesi için kampanyalar düzenliyor.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, taraftarların 'yeniden başkan ol' çağrısına ilk kez bu kadar net açıklamalarda bulunarak yanıt verdi. Aysal, konuyla ilgili olarak genel kurul üyelerinin tavırlarının belirleyici olabileceğini söyledi.



İşte Ünal Aysal'ın Ajansspor'a yaptığı açıklamalar;


Yaklaşan mali genel kurul ve başkan adaylığıyla ilgili soruları yanıtlayan Aysal, "Galatasaraylıların yeniden başkan olmamı isteyip istemedikleri sorusunu aslında taraftarımıza ve genel kurul üyelerimize sormamız daha doğru olur" diyerek bu konuda camianın düşüncesinin belirleyici olacağı mesajını verdi.



Yönetim ibra edilir mi?


Aysal, son derece kritik olan 25 Mart'taki mali genel kurulda yönetimin ibra edilip edilmeyeceği konusu için ise "Genel Kurul bazı önemli konularda yanlış bilgilendirildiğine inanır ise yönetim böyle bir sorun ile karşılaşabilir" dedi.



Neden başarıda süreklilik yok?


Galatasaray'ın bir sezonu şampiyon tamamladıktan sonra ertesi sezon büyük bir düşüş yaşamasıyla ilgili istikrarsız durumun nedeni konusunda da fikrini açıklayan eski başkan, "Başarı karşılıklı saygı, güven, süreklilik ve disiplin isteyen bir kavramdır. Bir tanesi eksik olursa tılsım tutmaz" şeklinde konuştu.





#Galatasaray
#Ünal Aysal
#Süper Lig
7 yıl önce